Klik ok? TQ so much !

Wednesday, December 14, 2011

sukanya aku padamu wahai...

aku suka bila aku tengok langit ciptaan Allah. Biru.
cantiknya. Terpegun aku. wow.

minat aku. untuk pengetahuan aku sangat suka dengar music-music instrumental.
apa tuh? bukan yang memekak sana sini tuh ok? yang nih, yg just music sahaja. :)

hati rasa tenang pulak bila dengar muzik macam nih. Lebih-lebih lagi waktu otak tengah berserabut bagai. Semua orang ada minat tersendiri. Aku? aku suka instrumental. Sukaaa gilaa !

sumber Tumblr


kadang-kadang aku bayangkan diri aku dekat pantai, memandang langit, sambil mendengar muzik kesukaan aku ni (cehhh, jauhhh imaginasi nampak? ) sambil menghitung-hitung hari aku berada dekat bumi tuhan ini. baru beberapa hari aku memasuki alam 20-an .cepatnya masa berlalu. Aku masih perasan muda. Padahal, umur semakin singkat. Hanya nilainya yang bertambah. terlalu banyak dosa aku lakar di bumi ini. ampunkan aku tuhan. aku tahu banyak dosaku. selalu ingat kamu kala duka ku. T_T

lepas tuh menangis. menangis itu baik sebenarnya. dapat meringankan beban yang hati kita tanggung. uhuhu . terlebih pulak feeling lepas dengar muzik nih.

bestnya dengar lagu2 ini. cubalah try mendengarnya. :-)

sekarang aku suka dengar Kitaro-Spiritual Garden.






# kepada mereka yang patah hati tuh, ohhh kalau mahu, dengar lah lagu instrumental ni. Mana tahu anda menangis sampai berbaldi-baldi? hehehe JK. ^__^

# ingat ! menangis itu perlu, kadang-kadang ianya melegakan jiwa juga.

6 orang komen sini:

ahsfantasy24 said...

Instrumetal memang best,
suka dgr lagu2 yg dipasang kat sauna :)


Latest Post:
Manusia memang suka cerita tentang keburukan orang lain?

CINTA UNTUK KITA said...

memang betul kalau patah hati dengar lagu2 macam tu, confirm tambah retak hati2 yang patah tu.. hehehe

CINTA UNTUK KITA said...

memang betul kalau patah hati dengar lagu2 macam tu, confirm tambah retak hati2 yang patah tu.. hehehe

CINTA UNTUK KITA said...

memang betul kalau patah hati dengar lagu2 macam tu, confirm tambah retak hati2 yang patah tu.. hehehe

Nour Eyza said...

sedih tapi gembira..huuuu

Woofer Storm said...

aku suka pantai,laut n pulau.tiru ea?hhaaa gurau

*suka lagu shuffle ja ni^^