Klik ok? TQ so much !

Wednesday, December 14, 2011

online memanjang ?



assalamualaikum semua  


okeh sebelum memulakan entry aku, ohh aku mo cakap, kalau ada yang berkenan dekat chibi dekat atas, korang boleh ambik, simpan bebaik dalam peti. teheee ^_^ itupun kalau adalah. keh keh.


dia tengah happy-happy online tuh sambil makan Nugget Ramly. Ohh gila sedap Nugget Ramly kan? lepas aku dan kawan aku Manda cerita dekat sms yang tengah makan Nugget Ramly, terus aku pon lukis lah 1 chibi yang tengah on9 dengan menggunakan laptop jenama B .B untuk BESAR,sambil makan nugget. sedapnya nugget . #daga


okeh, untuk aku yang sem akhir nih, aku rasa yang gila banyak juga assignment aku. Kerja rumah bagai. wowww. Kena rujuk internet banyak-banyak. Tapi aku selalu ja rujuk 'mukabuku' tuh. tuiiih. untuk ENT300 pulak, penggunaan internet memang perlu. kena cari banyak information. banyaknyaaa =..="


kelmarin pulak, bila aku on9, aku rasa heran pulak. Aku menganggap yang bila broadband aku nih laju, ianya suatu yang pelik! sebab selama nih manada dia mahu laju ja line dia ! terkejut + gumbira hati aku,. terus aku download MV dan music instrumental banyak-banyak. keh keh keh. terus aku online memanjang


keh kehh. kbai. petang nih ada kelas, malar lah kelas aku petang. =..=' kuatkan semangat jak la dari perasaan ngantuk tuh. zzzzzzz.


#petang mmg kuat tidur. =p


# aku tak pandai warnakan lukisan aku. T_T. burukla pulak. =..="


# entry merepek lg. hehehe







9 orang komen sini:

yueija91 said...

aku harap aku kunu orh 1stkomen kt cini. . .hahaaa. . nice one la bsr~

yueija91 said...

aku harap aku la kunu org 1st yg komen kt cini. . nice one la bsr. . haha~ keep up the good work!

Nur Iryani said...

woaah! sem akhir sda kaka, hee:)
suka itu doodle-lah ~ cumill .. nnt bleh la kac buat aku kan~ doodle cumil2.

Nour Eyza said...

mane ade buruk lukisan awk.. cantik je.. =)

Woofer Storm said...

mana da entry merepek darling^^

*aku nak amik tau,buat dp fb..boleh?hehee

Kira Kekuri said...

@yueija91 yahhh ko lah yg 1st izzati!! wahhh. aku syg ko. :3 ya thanks. nnti aku rasa mcm maw post lukisan ko dulu. ehehhe

Kira Kekuri said...

@Nur Iryani iyahhh. hehe. tQ ;) tgoklah ya if dapat. hehehe

Kira Kekuri said...

@Nour Eyza ohh need some improvement bah. heee

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm okehh boleh di alu-alukan. =DD
bila masa aku jd darling ko?