Klik ok? TQ so much !

Wednesday, December 28, 2011

Rabu yang Bisu



click to enlarge





#bisu lah sangat, tapi ada lagu. hahaha =D
# ehem. saya suka quote dan lagu tuh sekali. serasi bukan? ^..^
# jiwa=sagut








 

9 orang komen sini:

Woofer Storm said...

best lagu ni darling..apa tajuk dia tu??

#bukan kutuk kau ba pula..aku memang dah berisi skg ni..gemuk2 comel orang kata..heeheee kerja balik rumah,makan main blog..hehee

fadthia said...

nice!!
=)

CINTA UNTUK KITA said...

yup! serasi.. heheh

Woofer Storm said...

lain mcm ja aku rasa lagu ni..datang sini mo ngis pula..hahaa tacink~

#kita kaum ppuan memang suka tacink2..kan??

Kira Kekuri said...

@fadthia yeahhH! ;D

Kira Kekuri said...

@CINTA UNTUK KITA ^__^

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm haha bah kalo mcm tuh, welcome to da club brader.. hahaha ;p
tajuk dia lara lagi :D

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm haha lain seb tuh, nangis ja kalau nangis itu boleh hilangkan rasa celaru dihati. ehehe
pempuan mmg bgtu, mereka melihat dgn mata hati, sbb tuh tacink2 selalu. hee

Novelgurl said...

sedih hoo.