Klik ok? TQ so much !

Saturday, October 15, 2011

Novel | Akhir Sebuah Cinta



cehh, lama aku tidak update blog . Hari nih adalah hari ke entah berapa (malas kira) aku ikut kaks. Kursus Asas Keusahawanan Siswazah. Penat ,geram, blur. semua perasaan ada bah. =..= C:

 last day, before KAKS, sempat aku pergi 1borneo, actually, tujuan utama pi KAMDAR. entah lepas tuh aki gu melencong ke Harris  hihihi C: . Tabakk 1 buku dulu sebenarnya, then aku nampak novel nih. Siti Nur Dhuha. masih aku ingat yang aku pernah gi beli 1 buku novel dia ni. CINTA UNTUK MU. cehh memang best, gila-gila nangis aku waktu baca novel nih waktu part 2 dulu. Y..Y buku yang nih aku harap best jugaklah. Waktu aku beli, sekali nampak ada sambungan buku ke2, tabakk jugakkkkk.. ngeee :p

then aku jumpa buku baru, kita mesti tabakkk..hurayyy! kyahaha. Tapi aku belum baca buku nih lagilah. aku kuarantin dulu dekat bilik. busy sungguh KAKS nih. baju pun aku belum cuci. memang melanggar tabiat aku lah. T..T C: 





kalau nak baca sinopsis. datanglah ke blog SITINURDHUHA.


kbai.  C: happy reading. dekat rumah pun ada 1 buku aku lom baca. aduiina.





4 orang komen sini:

Woofer Storm said...

pinjam boleh cik kira??hehee

*asal selalu private blog??

kira kekuri said...

@Woofer Storm boleh, kalau berjumpa. private blog? sebab aku rasa mcm best lg private blog. lg pun xda jugak org suka n baca. aku baca sorg2 aka siok sendiri baca lagi best ^..^

Kopocinue coffee said...

sangat best citer novel2

kira kekuri said...

@Kopocinue coffee betul ee.awal2 lagi aku senyum2. hihihi