Klik ok? TQ so much !

Tuesday, July 12, 2011

Tun Said | Minum Petang

Assalamualaikum n selamat petang rakan-rakan semua !( ikut kata sir aku jugak )


Petang-petang macam ni pasti bestkan tidur-tidur, dan yang paling best bagi aku pada waktu sekarang nih, tentulah minum petang.teheee (daga). So pergilah minum petang =D

P28-06-11_13.21
suasana waktu petang di sek

( laluan ke kantin sekolah )

Lapar? pergilah ke kantin sekolah di waktu petang.Hohoho ^0^

Auhhhh, sakap pasal minum petang pada waktu petang-petang nih..perghh terus aku teringat sekolah lama aku dulu. Kalau waktu petang, gi ambik kuih sebiji dekat dewan makan tuh, kena berbaris lagi, minum air teh panas. Tapi aku jarang sangat minum teh panas tuh dulu. Entah lah, xda mood kali arh ? sebab kepala aku ingat makan ja.Kahkah! Yang aku ingat,, kawan aku Rhona suka tuh minum teh, sampai dia tapau bawak naik p dorm lae =D


Baru yang paling tidak boleh balh punya cerita aku dulu, waktu aku form 1 dan form 2. Gila creatif and critical thinking betul aku dengan orang-orang dorm aku kalau bab-bab minum petang nih. Di sebabkan kami lepas prep,laju-laju naik dorm ( zaman form 1 n 2 ) terus gi mandi, turun minum petang manalah cukup karipap seketul bebbb~ paling fevret waktu tuh adalah karipap dewan makan. Bila ada yang tidur-tidur eskep di dalam bilik tuh, bila yang ada prep tuh naik dorm dan khabarkan yang karipap minum petang dia, yang kami pun ( ketara muka-muka x turun prep petang ) “HAAAHHHHHHHHHHHH!!!??? KARIPAPPPPP!!!???” , pastuh laju-laju pakai tudung, turun dewan makan dengan muka yang entah ada taik mata ka tiada ( almaklum, baru bangun ).


Jadi di sebabkan cuma boleh ambik sekali sahaja, ada masa tuh kami pun turun dua kali. Ada yang hebat sampai 3x. First, muka asal lah. Lepas makan sebijik di dorm, turun lagi . Takut muka mak cik dewan makan tuh cam lagi muka daga kami, pi pinjam spek mata kawan kami plak, entah antara spek mata RHONA or JUE tuh, aku lupa *pelupa* . Ada lagi yang konon, mula-mula turun tudung kaler pink, then turun kali ke-2 tudung pepel. Kahkahh! =DDD
SANY1321
Pemandang di waktu petang depan blok A.
Eiik? hancur sda ohhh =.= dulu lagi cantik! ( PROTES )

Walaupun agak gila-gila-sot-sot sikitttttttt pikiran kami, xpalah, asalkan mampu dan boleh makan karipap berkali-kali! nyam nyammmmmm ^^


Assalamualaikum.


K bai.


Jangan lupa minum petang yahh kwan-kawan ^_____^



6 orang komen sini:

nong said...

hahaha.aku ingat lagi tu kira..smpai begenk lagi ngan "abg"² dewan mkn tu bab maw dpt xtra arr..hahaha...

nong said...

i tagged u on a post..take a look at it darl..^_^ http://yayiekisahkami.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-berblogjogging-bersama-cik.html

Rahayu Takon said...

ahahhhhhhahhhhha.. mmg lucu kwn

Jaysun Mubarrok said...

salam kenal

http://kumpulankonsultasi.blogspot.com

Jaysun Mubarrok said...

salam kenal

http://kumpulankonsultasi.blogspot.com

Jaysun Mubarrok said...

salam kenal

http://kumpulankonsultasi.blogspot.com