Klik ok? TQ so much !

Monday, July 25, 2011

♠ Ohh Diari Pontianak ♠

Sejak minggu lalu dan lalu lagi, aku rasa aku da angau-angau tengok cerita The Vampire Diaries. Angau-angau sebab si Damon Salvatore. Uhhh, kalau aku, lagi suka abang dari adik dia Stefan. Miahahaha *ketawa x hingat dunia ^^


from left:Damon Salvatore, Elena Gillbert, Stefan Salvatore
Ian Somerhalder, Nina Dobrev , Paul Wesley




Eeeee, bestt! Dan hari-hari aku ngan rum8 aku aku rasa x habis-habis tengok Twitter dan Facebook pelakon cerita nih. ngaaahahah =DDDD sampai dalam kepala aku pun itu jak la.. bila la tengok season 2 nih? aku harap my new rum8 eza jak ni minta dekat kawan dia..ngeee =p baru season 3 september nih keluar, aigoooo...


Seminggu aku di rumah pun,aku habiskan dengan tengok cerita nihh. Sampai tengah malam tengok. Cerita nih xdala menakutkan kan sangat macam cerita seram Thailand yang entah apa-apa seram tuh, cerita pontianak memang lah pontianak, pastuh x seram jugak cerita nih, sebab dia dalam bentuk drama kn.. tapii..tapi..... aku tidur bukak lampu juga. =___='


"porahhhhh!! penakutttttt!!!!! "


ahhh cakap ja la aku apa-apa..tapi aku takut sebab bila da tutup lampu tuh,kepala da mula da pikir yang 'macam-macam-ada' bila da gelap tuh.. aduihhhhh.. tekanan jiwa aku ohhh =.=


xpa la yang penting hati aku gembira..heee

6 orang komen sini:

pink freak said...

aku pun minat si damon jua! teehee~ :D

kira kekuri said...

@pink freak ananana! sama kita heaaa =DDD love damon! ahaa ^^

Amanda Sasha said...

habis sua kau tengok ka? ending season 1 dia gantung.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe macam best je tapi xpenah tgk pon..

kira kekuri said...

@Amanda Sasha season 1 habis, season dua belumm.huhu,kau ada? mintak

kira kekuri said...

@♥NuR SyAFiQah♥ try la tengok, best! ^_^