Klik ok? TQ so much !

Thursday, July 7, 2011

sa bukan ahli Bersih!

Tulunglah Malesssiiiiaaa..kiri kana road block..sa bukan ahli Bersih!


Ok,waktu aku tengah siok-siok round2 fb (sbb xda kerja da maw d wat kan) ternampaklah plak starus sir yang ajar aku MGT dulu. Sir Franklin Hazley Lai. Apa pun dia mengajar, sia suka ohh.

Sebenarnya aku tidak tahu menahula pasal ahli Bersih ni.Yang aku tahu diorang pakai baju kuning. Yellow. Student-student yang Diploma Perbankan (DIB) baju diorang memang warna kuning *oh aku la tuh salah sorang,tapi aku x pakai baju tuh ok!? sana ampai2 dalam almari di rumah* jadi AWAS! kepada rakan-rakan DIB, jangan pakai baju kuning. Polis menunggumu. Bahaha


*sumber mas google


Kemon la,road block2 nih melambatkan orang jak. Orang yg maw pi mengajar, terlambat. Orang yang maw pi berekpes , kebulur tengah jalan kali? Itu Ok lagi, tapi kalau orang yang memang maw rush sangat maw pi berak di tandas? ohh sungguh sadis! Terpaksa tunggu habis roadblock juga.

Nasib aku suda masuk UiTM tadi pagi, kalau tidak ada kemungkinan aku terperangkap dalam road block . Mungkin? aku paling tidak suka road block, sebab aku tidak pernah paham-paham tangan polis tuh suruh aku berhenti ka atau jalan jak terus =.=' ohh aku selalu blur.

k bai.

assalamualaikum,mata makin berat,perut juga lapar




4 orang komen sini:

Anne Nurain said...

d mana road block?
matikk laa.. aku pkai baju kuning ari ni.. ahahaha

khairul said...

gomen dah fobia akan kebangkitan rakyat

Amanda Sasha said...

eyh, bukan di kl ka tu benda?

Rahayu Takon said...

kalau aku d sana sempat lagi aku tidur.. hahahhha