Klik ok? TQ so much !

Saturday, April 9, 2011

We love Usop Wilcha 1 fenomena baru di FB


Assalamualaikumwarahmatullah~ hehe apa kabar semua.harap sihat sentiasa. hari ni aq gembira owh,mama aku datang pi UiTM jenguk aq n bawak makanan  ( itu yg penting ) muahahah :D
 
aq sekarang memang minggu kebulur, nasib mama datang,bawakkan makanan n megi :DD my fevret! Maggi Tom Yam.

Okeh la bukan itu yg aku mau cita,aku nak cita pasal Usop Wilcha ni~ apa yang hangat dengan Usop nih? tahu ka tidak?  kalau x tahu.. Tu lah,sekolah dulu tanak ambik English education.muahaha


Macam apa yg kita lihat,semua orang dekat Facebook sekarang semua minat Usop..wahh aq pown minat gila dekat Usop nih,semua gara2 Kak Limah punya cita lah nih. Sampai FB aku pown gambar Usop Wilcha~ aduhh.. nampak bebenor menipunya aku punya profile pict ya..hihihi. Memang 1 fenomena baru dalam FB ! 

semua orang suka Usop. Semua 'like' page Usop :) hahh page ;like' dia mmg banyak..mcm2 ayat ada. then bole tag orang la guna ayat tuh.Haha best apa :) smua orang 2gether2 la kat sana. mcm komuniti blogger plak aq rasa..semua berkumpul 1 tempat..haha. nnti korang 'like' lah ya? banyak sangat tuh.

Tahniah kepada Mamat Khalid,buat cita mcm nih.Fenomena habess.. 



Ce cite ce cite~~





20 orang komen sini:

Novelgurl said...

cer cite cer cite...hehe.

dyg said...

ce citer..ce citer...
sabo je lah kira...hahahaha...

cacing said...

ate kita bako je.... hahahhaha... mmg power la manusia usop wilcha ni.. leh kalah fenomena mawi dulu...

Cik Cempaka said...

kite bako jer si usop tu . haha

(^^)

Woofer Storm said...

memng trend kegilaan orang sekarang ni fren..hehheee

Nur Liyana said...

agak arr..dh macam fenomena dh..hahha ceciter ceciter...

filem mamat khalid dh macam jadi terapi untuk hilang tensen kan???

jemput ke blog yana !!!!

padlie said...

sumer minat ngan usop skrg... hehe

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

hqfizulhqkim said...

usop wilcha, sabo jelah~ :)

Usop Wilcha said...

Usop Wilcha satu fenomena baru...

Tips penjagaan gigi

kira kekuri said...

@Novelgurlhaha ce cite ce cite ;)

kira kekuri said...

@dyg
haha Teman nampak kak limah tadi ;)

kira kekuri said...

@cacing haha ^^ tuh la pasal,mawi pun x la mcm nih,suam2 ja mawi tuh,nih da panas2..sama mcm panas hati ni.ehe

kira kekuri said...

@Cik Cempaka e jangan Cempaka,nnti xda la Usop ..uhuk2 T_T

kira kekuri said...

@Woofer Storm ahaa memang :) emmm

kira kekuri said...

@Nur Liyana tuh la ce citer cec iter :) filem dia mmg best..salut dekat dia ;D

kira kekuri said...

@padlie yup! tol tuh! thanks sudi dtg sni :D

kira kekuri said...

@hqfizulhqkim sabo je la Hafiz, jangan bosan2 k :D

kira kekuri said...

@Usop Wilcha ehh!?? Usop Wilcha dtg blog aku??? muahahahhaa ~ Usop mmg fenomena baru ;)

nelly said...

glemer ucop ..hahahaha

Woofer Storm said...

nmpaknya kawan aku ni lagi faham aku ni mcm mna banding diri aku sndri...thniah geng^^