Klik ok? TQ so much !

Monday, April 18, 2011

HAPPY BEFDAY | Rhona

Today I wanna wish Happy Befday to 1 of my Beloved Friend Rhona Rashidah. :DD 
Happy befday d ucapkan untuk dia :) 
Dulu kenal dia ni,coz sama2 1 bilik dulu dekat Tun Said ( skolah lama ) . Then kami punya minat yg sama ;) Sbb tuh kot kami serasi menjadi kawan..Berkawan dengan org yang punya minat sama dengan kita ni mmg best,ada ja benda yg maw d bualkan.. kami minat katun yg sama,Mobile Suit,Ranma 1/2,Inuyasha,Fate or Stay Night..n banyak lagi! 
Serius,bila jump orang mcm ni, mmg sangat sesuai bersahabat dengan anda.

Aku pernah jugak mengalami kisah yg sangat PAHIT selama berkawan dengan dia ni,but, biarlah just org2 tertentu sahaja yg mengetahuinya sebab,memang pahit untuk d luahkan 
( actually,takut menangis if cer ) hehe, apa apa pown,
hari ini hari bahagia kamu..so harap kamu gembira..jangan mcm aku yg saban hari menangisi nasib diri :)

for u Rhona,Hepi Befday yg ke 20!!! jangan nakal!( aicehhh ) Hehe :D



Kadang-kadang orang SMS,kadang-kadang tidak,
Kadang-kadang orang balas,kadang-kadang orang lupa,
tapi jangan risau,berapa banyak kadang-kadang tu,
kau tetap teman yang di ingati dan di rindu,
bukang untuk kadang-kadang..tapi untuk selamanya..:)




nahh kek setrowberi untuk ko,yg lain da dapat ko pun mesti ada punya..lalalaal~

This is Rhona
location : Dorm 4 Aspuri



Happy Befday..sorry,no gift to give u ;)
Lets study hard untuk exam yg akan dtang!! XD



3 orang komen sini:

Novelgurl said...

cntek kawan KAK KIRA tu ;D hapy birthday tuk kak rhona =D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

Nurul Afifah said...

aku pon suka ranma 1/2 dgn fate stay night..dulu..

lama dah xtengok...

HB to her too~