Klik ok? TQ so much !

Tuesday, April 26, 2011

Pucuk di cita ulam mendatang


Semalam aku mimpi aku makan martabak Jawa Kota Belud ngan goreng pisang.Hari ni aku dapat pulak makan goreng pisang,kawanku Beda yg bagi.Taw-taw jak ba dia yg aku sni sangatla maw makan pisang goreng.Owhh Beda..thank u thank u ^___________________^ owhh aku sangat gembira dapat memakan pisang goreng.Beda nih,x dapat habis makan,jadi dia bagi aku yg CONFIRM habis makan pisang goreng 2 makan.Thank u Beda~~ ^___^ * kesiukan.Eh aku x taw la padan ka tidak situasi aku ngan perumpamaan d atas 2 bah..=.='
MyEm0.Com

thank u Beda~~ *x habis2 thank u aku taw.hhaha






eee..aku maw cakap,yg tangan n jari2 aku bergagar gegar..
aku pun x taw apa n kenapa..pakinson??? owhh still erly untuk itu!tidakkkkkkkkkk ( raungan batinku ) pffff =.='

19 orang komen sini:

MiSzy DiaN said...

hai budak KB.. umo kamu berapa yaa? ehehee

Novelgurl said...

haha..parkinson ke ?

MiSzy DiaN said...

erk..
aku lg tua dari ko arr.. hehehe..

Woofer Storm said...

batin?aikkkk

adan said...

salam.. lamanya la ndak makan martabak..

syafiqstatichot said...

martabak jawa kota belud tuh sedap ke agak2nye??? nak gak merase..mane nak cari??haha..

tangan gegar2, ketar2..emmmm.. itu tandanye perut lapar dan keletihan... :)

khairul said...

jom pekena mertabak penang ...kaw punya !

padlie said...

tangan terketar2 tu mungkin mintak makanan...

atau nak tampar orang ;p

KHRLHSYM said...

martabak Jawa Kota Belud

argghhh kamu buat saya stress tiba-tiba. hampir 4 tahun tak makan tahu ?

Woofer Storm said...

apasal nda komen?mesti terasa hati ni..kira,kdg2 kita ni nda sma kepala..kdg2 aku yang tacing,kdg2 ko plak..heheee

aku mo komen,tapi nda berupdate..tapi kalau setkt slnt reader,ko rasa aku mcm mna??ermmm

Woofer Storm said...

kalau sempat,buat k..malm ni last..

http://www.wooferstorm.com/2011/04/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html

kira kekuri said...

@Novelgurlx taw la mastura..pelik jg aku.haha

kira kekuri said...

@MiSzy DiaN haha brapa la?:D

kira kekuri said...

@Woofer Storm ndak la,zahir

kira kekuri said...

@adanwaalaikumsalam,aku pun :( nnti maw cari d pasar malam la~hehhe

kira kekuri said...

@syafiqstatichot uitsss sedap la~klo nak cari kat Sabah :D

kira kekuri said...

@khairulaq x pernah lagi makan martabak penang.insyaAllah 1 hari nanti

kira kekuri said...

@padlie mgkin sbb nak tampar mulut org kurang kot~heheh

kira kekuri said...

@KHRLHSYMpernahkan gi KB?