Klik ok? TQ so much !

Saturday, April 30, 2011

Thor itu best !








Selepas hantar rumate aku tadi pagi di Inanam,aku pun jalan lagi pi 1Borneo. Ehh! lpa pulak maw cita,selepas hantar rum8 aku dri Terminal bas Inanam itu,aku pun carik la jalan keluar dari situ. dan . . . . . . . aku FAIL tuk carik jalan kuar =.='. Apa brg la aku nih kn? jalan kluar dri Inanam pun boleh sesat. Aku memang bgini.Kalau x pass sangat selok-belok suatu tempat,confirm aku sesat . Lepas masuk segala tempat perumahan,masuk lorong-lorong kecil,akhirnya aku dapat jugak keluar~fuuhhhh * lega gitu,kalau x sampai esokla aku berpusing2 kesesatan Photobucket .Penuh kesesatan aku ni.hmphhhhhhhh


Sampai 1B,tgok wayang.THOR.Itu kami tgok.Aku bab² movie marvel mcm ni mmg aku 
layan-sehabis-mungkin la~filem² action+mitos ni.Memang aku suka lah.Seronok~Macam cita kartun marvel 2,Thor kena buang pi Bumi. Asalnya dia ni,ganas+temberang dan entah apa-apa Photobucket
cita ni mmg lawak gak la.Mati-mati jugak aku ktawa dengan dialog Thor ni waktu di jatuh pi Bumi ni. X pernah tinggal d Bumi,jadi dia wat ikut suka dia ja. Umpama rusa masuk kampung!Dia ada adik,rupanya bukan adik kandung.Rpanya adik dia ni,anak musuh bapa diorang tu si Frost Giant (kalau aku x silap la) .Adik dia Loki. Apa pun,aku minat la Loki ni n abang dia sekali.Muahahaha Photobucket  Loki la yg jahat dekat cita ni..hmnn..aku pun da penat la.Hahaa.nnti tengok la d pawagam berdekatan ya bagi yg belum tgok 2,x rugi jugak belanja duit tuk movie ni..best best best! Photobucket kalau cerita sampai habis sini x best la kn nanti? :]


Nanti ada cita Marvel lagi 2012,The Avengers . Tidak sabar aku.


assalamualaikum :) k bai.


haha entry ciput² lagi 


p/s: jangan lupa tgok Thor ok? :D



10 orang komen sini:

Zahariah said...

tgok muvie nda mmbawa r...hahha..

Woofer Storm said...

mcm best ja ni..hehee

*nda sbr tggu fast n furious 5 ni..heeee
kongsi pun best..yeahhh

nelly said...

ala .nak ikut !

dayang said...

banyak orang cakap Thor best..ko tau mula2 tu aku ingat Thor yg kartun tu bah..rupanya real..hahahai

padlie said...

saya tunggu download je..
Dalam stargate sg-1 ada episod pasal Thor's hammer..

Padlie dan Exam [Part 3]

kira kekuri said...

@Zahariahoww ko xda ckp mo join.ahhaha

kira kekuri said...

@Woofer Storm memang best! dia tembirang sangat.lucu..Fast n furious 5 pun ndak sabar2 jugak aku tunggu! aduhh~

kira kekuri said...

@nellyjum la Nelly ;)

kira kekuri said...

@dayangaku mula2 nampak iklan dia d tv..aku ni eran ja apa bah tuh,sekali aku tgok Thor plak.aku mula2 konon ingat Pirates of Carribean 2 main sda,rpanya blum.jadi layan la THor time tuh~hehehe

kira kekuri said...

@padlieaww..klo camtuh aku pun maw tgok stargate la jg ;D