Klik ok? TQ so much !

Tuesday, April 12, 2011

Aku tidak tahu la ni berita baik ka or berita buruk =.=

Assalamualaikum kepada semua :)

aduhh! apa maw cakap ya? Aku pun x tahu.
Kebelakangan ni,jarang yah aku uodate blog aku? kalau dulu,kalau boleh hari2 bole saja maw update..Tapi sekarang..err..mood da hilang untuk update sini.
Sekarang,aku selalu update my Tumblr jak,hari-hari aku update.Apa yg aku selama ni maw tulis sini,tapi x jadi aku tulis sana :) 
Malas la sini,macam-macam ada bebb..dekat sana aman ja.



Bila dilihat, xdalah HANGAT sangat dunia Tumblr tuh berbanding dunia Blogspot nih,yang macam-macam ada bak goreng pisang dekat warung Pak Jabit dekat Kg. Pisang tuh!Panas! Erkkk ~.~' hehe, sini,mcm-mcm la yang bole kita jumpa. Macam-macam taw!?Macam-macam isu contohnya isu pelacur blogger n isu anonymous! Tapi anonymous jugak la yang FEMES kn?? haha :D

Baru tadi aku di kejutkan dengan sms kakak aku ( cehh! terkejut lah sangat!=.=
Jadi hati aku sekarang ni..erm..BINGUNG,PENING,BLUR semuanya bercampur menjadi 1. Entah apa aku maw wat skarang..Tadi kakak aku bgtaw yang keputusan temuduga maktab da kuar,tapi aku x senang hati.Aku dapat temuduga gi maktab. Ya baru temuduga aku da kecoh-kecoh pulak dekat sini.

So patut pegi ka tidak? Blur la..hati aku,malas maw pergi bah sebenarnya..hmnn..lagi-lagi aku ni yg sedang study dekat UiTM nih..aduihhh..pening2..kepala mulai sakit.Nampaknya kenalah aku makan panadol 10 bijik+koka kola! biar hilang semua yang menghimpit kepala ini! 





p/s: ya Allah,beri aku ilham untuk mengharungi segala kekusutan ini.

~feelings people change~

perangai aku da mula balik =.='

2 orang komen sini:

kaichou pina said...

p jak la intrview tu ah, blum tntu pun dpt lagi kn?? hehe kalo x mau bole rjct jga....ni sal msa dpn ko jg pn.. jdi pndai2 la bt kptsan hehe (ayt matang wakakaka)

Novelgurl said...

maktab pe kak ? jadi guru ke ?