Klik ok? TQ so much !

Tuesday, April 12, 2011

Lagu | Bondan Prakoso : Ya Sudahlah

assalam,jom layan lagu  yang aku baru jumpa waktu gi blog kawan kazen aku ni,
si Qemek .JOm? lagu ni nyanyian PONDAN eh BONDAN.
Aku suka lagu ni. Kalau boleh lagu ni aku maw tujukan kepada..err..diri aku la sendiri bah kn, alang2 lagu ni best. Aku pun baru jumpa jugak. Baru tahu. Almaklum la..tinggal di bawah tempurung. Haha..asik2 lagu yang bangas-tapi-best jak aku layan..1st time aku dengar lagu ni,aku da suka da. haha.. 
Ya sudahlah<--mcm ayat fedup jak*



Ya Sudahlah





Gratisan Musik


Bondan:
Ketika mimpimu yg begitu indah,
tak pernah terwujud.. ya sudahlah
Saat kau berlari mengejar anganmu,
dan tak pernah sampai.. ya sudahlah (hhmm)

*reff:
Apapun yg terjadi,,
ku kan slalu ada untukmu..
Janganlah kau bersedih..
coz everything's gonna be OKAY

Santoz:
yo.. Satu dari sekian kemungkinan
kau jatuh tanpa ada harapan
saat itu raga kupersembahkan
bersama jiwa, cita, cinta dan harapan

Lezz:
Kita sambung satu persatu sebab akibat
tapi tenanglah mata hati kita kan lihat
menuntun ke arah mata angin bahagia
kau dan aku tahu, jalan selalu ada

Titz:
juga ku tahu lagi problema kan terus menerjang
bagai deras ombak yang menabrak karang
namun ku tahu.. ku tahu kau mampu tuk tetap tenang
hadapi ini bersamaku hingga ajal datang

Bondan:
Sempat kau berharap keramahan cinta,
tak pernah kau dapat.. ya sudahlah
yeeah.. dengar ku bernyanyi.. lalalalalala..
heyyeye yaya dedudedadedudedudidam..
semua ini belum *****hir

back to *reff

F2B:
satukan langkah.. langkah yg beriring!
genggam hati, rangkul emosi!

Bondan:
Genggamlah hatiku, satukan langkah kita

F2B:
Sama rasa, tanpa pamrih
ini cinta.. across da sea

Bondan:
peluklah diriku.. terbanglah bersamaku, melayang jauh.. (come fly with me, baby)

F2B:
Ini aku dari ujung rambut menyusur jemari
sosok ini yg menerima kelemahan hati
yea..aku cinta kau.. (ini cinta kita)
cukup satu waktu yes.. (untuk satu cinta)

satu cinta ini akan tuntun jalanku
rapatkan jiwamu yo tenang disisiku
rebahkan rasamu.. untuk yg ditunggu
BAHAGIA.. HINGGA UJUNG WAKTU..

back to *reff 3x


p/s:Aku suka bahagian reff.Best :) ok penghjrahan bermula sekali lagi nampaknya :)
nampaknya aku kena berhenti berblogging kejap. ^^ sabo je lah ya Kira ? :D

5 orang komen sini:

Nancy Poh said...

love this song as well...best dengar semasa hujan

MiSzy DiaN said...

yg part reff tu suka lirik dia.. hehe..

kira!!

jom join lucky draw.. menang handmade coklet.. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

syAfA said...

haah,sy pun suka part Reff tu..=)

Novelgurl said...

Ala..lagu rentak perlhn sngt la..hehe

Qemek C Chentapurple said...

haha tenkiu kira....like my song..heheh