Klik ok? TQ so much !

Thursday, April 21, 2011

Blog | Zilah Jibin

assalam..
Hari ni mood aku,biar pun mcm air laut,kadang-kadang pasang,kadang-kadang surut..tapi hari ni aku semangat jugak maw promote blog kawan aku. Nanti korang pi la jalan-jalan sana n follow sekali ya? 



yeahh! klik da header*

Aku pun baru tersedar akan kehadirannya. Aicehh..!hehe
waktu aku belek2 follower aku.Mula-mula x kenal.Lama-lama kenal la,kalau kita da klik.
Zilah,aku kenal dri aku mula masuk skolah agama lagi. SUIS ( Sekolah Ugama Islam Sabah ).
Then msuk form 1,dapat bilik yg sama.Dia ni kawan kakak aku dulu. Tuh yg aku join selali sekaki jugak berkawan sama dengan kawan-kawan kakak aku.

Okeh nanti kamu semua datang la yah ke blog kawan saya ni?
peramah taw dia nih,pandai nyanyi..tapi da berpunya...hehehe..hari tuh baru sedar yg dia da bertunang pun..congrates Zilah :DD
 Dari apa yg aku lihat,dia pun ada wat bisnes..bisnes aromaterapi..
wow! aku x pernah lagi rasa aroma terapi nih..haha.
maybe 1 hari nanti,baru lah terasa.. :D





p/s:siapa yang kenal tuh,follow la sekali..jangan kawan depan mata pun kita buat-buat tak nampak..
hahaha.
k bai.




11 orang komen sini:

nelly said...

pndai nyanyi ?
wah !!

samizul.net said...

Macam kenal ja.. Kenal abangnya lah.. Muahua3! ;D Kira nanti boleh tolong2 lah juga abg kan kumpulkan exsmats yang ada blog ni.. Senang lawat diorang selalu, ehe..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Honda ex5 dan Honda wave

uihhhhh blog dia ni aku pernah sampai lepas tu loose Kontek...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Honda ex5 dan Honda wave

jommm mari kita semua serbu jommmm reramai...

dayang said...

award best friend on9 khas utk kamu award sempena ulangthn blog pertama (psst2..tak pyh wt en3 award ni k..hehe) just bg kamu :)

nong said...

waaaa...kira...so sweet..thanx..
touchink ni taw...hehe ✾◕ ‿ ◕✾

KHRLHSYM said...

ayat last tu tajam gitu. huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

yup baru lepas terjah ni mmg ada ummmmm itu blog....

cAmca Dan GArpu said...

wahh....

Woofer Storm said...

ada masa join la..maaf kalau slh tag kat sni..bai

http://www.wooferstorm.com/2011/04/first-giveaway-at-my-life-on-pixel.html

Novelgurl said...

haha..ayat ! perghh! mengancam