Klik ok? TQ so much !

Wednesday, April 13, 2011

HAPPY BEFDAY | Edut

Salam. Bulan April memang bulan yang hangat dengan Befday kawan2 terdekat aku. muahaha..
okehh this also gonna be a short entry from me. Again :DD ngeee


Kemarin lepas 11 April 2011 befday kawan aku,Saudah a.k.a. Edut. Bila aku kenal dia ni? Sejak aku kecik lagi,kami begitu rapat,sampaikan kalau balik kampung,teriak2 nama dia dari rumah nenek aku ( umpama kampung tuh,aku yg punya ) ke rumah dia yang sebelah sungai..ejekli dia nih merangkap makcik aku jugak! hhihi.. Begitu jugak dengan kawan aku sorang si Eya ( dia pun aku kenal sejak kecik ).Cuma dengan Eya dulu just kenal gitu2 aja.Naik skolah menengah,mulalah rapat..kekekek ^,^


Okeh,di kesempatan ini,aku ingin mengucapkan selamat hari lahir untuk Edut,semoga ceria selalu.semoga gembira selalu! ehehe..praktikal tuh..apa2 pun gud luck! :D jangan sedih2 :D semoga segala apa yang di impikan menjadi kenyataan, semoga dengan hari yang istimewa ini, kita ( ehh,kita plak kn? ) eheh, akan lebih menjadi matang lagi dalam membuat apa2 keputusan dlam hidup ini.semoga ikatan persahabatan kita kekal terjalin sehingga ke akhirnya :) I love all my friend ;)


aku pun maw cakap jugak yang,aq gembira bertemu ko sebagai kawan..:) 



Kadang-kadang orang SMS,kadang-kadang tidak,

Kadang-kadang orang balas,kadang-kadang orang lupa,
tapi jangan risau,berapa banyak kadang-kadang tu,
kau tetap teman yang di ingati dan di rindu,
bukang untuk kadang-kadang..tapi untuk selamanya..:)








Edut yg kiri tuh,yg kanan Safiah Madri :D

dari kiri: errr entah siapa tuh,tengah: Edut n Kanan : Ajie :D




nahh this cake for u,kalau tadi Eya kek..err..cheese cake,kau chocholate cake!
^_________^ muahaha
* kena telan air liur ja la lebih..gulp! gambar mana boleh makan kan?? 




Happy Befday to my dear friend,no gifts to give you.
I just want to wish you all the best ! Happy befday ke 20 Edut! :D








P/s : umur da meningkat! jangan nakal2 lagi! hahahahahah! 

8 orang komen sini:

nelly said...

wishkan dekat dia dari Nelly ! ^^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
pilihan motorsikal kupcai terbaik
Selamat pengantin baru
Semoga kekal abadi bahgia
Ke anak cucu sentosa murah rezeki
Alhamdulillah bertemu jodohnya
Berkat kesucian akhir terlaksana

Pabila sedang bersanding
Janganlah suka menjeling
Menjadi raja sehari tersenyum
Nampak berseri tenangkanlah hati
Dengan kesyukuran
Sabar menghadapi tempuh
Hidup baru

Novelgurl said...

Birthday lagi ! wah ! sedap makn kek eh > < happy birthday utk kawan akk lg..haha..kirim salam gak ! =P

Nur Liyana said...

happy birthdy to her..heheh nice name edut..hahaha

topimagine said...

krem salam kat edut k.. n wish happy besday kt beliau... (cam kenal lak.. hehe)

krole said...

want to wish that birthday girl...huhu..so nice of u making this entry for her...congrats~

yad'z said...

selamat ary jadik for ur friends.. (^_^)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
rxz 5 speed 6 speed catalyzer
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...