Klik ok? TQ so much !

Tuesday, June 28, 2011

Kereta | Sang Kancil

Weheee assalamualaikum dan selamat malam~

Malam ni,walaupun male’ = penat sikit, tapi aku update lah sebab ada permintaan yang melambung tinggi bak Gunung Everest dari kawan baik aku ni|Rahayu! Harhar(ketawa sorang diri) dia kata dia bosan, jadi dia kuat jalan-jalan gi baca blog orang..ngee 

Pernah baca entry aku yang INI kalau tidak pun yang INI? (klik kalau rajin jak la k) Alhamdulillah,sekarang aku da habis tengok movie dia. ^^ Bagi aku bestla, tapi best lagi lah aku rasa Ketika Cinta Bertasbih. Best cerita ni sebab ada pelakon Indon yang aku minat, Dude Harlino =D Terima kasih arigato kepada kakak aku koz bagi aku nih movie. Nanti ko bawa lagi lah sama aku movie-movie genre Islamic.Best ohh…dan disebabkan movie nih la, mood aku berubah kembali, kalau dulu aku layan lagu KIMIA|Imelda, sekarang aku layan OST filem ni pulak :p Bunga-Bunga Cinta|Dude & Asmirandah dan jugak Karena Hati Bicara|Andi dan Oki Setiana Dewi.^^ Aigooo best!


senyuman umpama kambing birik-birik pada waktu pagi







 
Bunga-bunga Cinta Ost Dalam Mihrab Cinta




Hari ni aku jalan daaaa. Apa pun ianya best, sebab hari ni semuanya 1st time aku buat, apa pun aku rasa aku da boleh da jalan dekat kawasan KK.Pergi dan balik bersama Amanda,Sabura,Nan, dan Nadia.Muahaahhaha :D Kalau aku balik rumah, kadang-kadang bapa aku tanya, hafal da ko jalan KK tuh? So,kali ni bole lah aku jawab YA. Yeahhh! Apa pun benda ni bukan benda yang perlu diJAKUNkan lah..tapi bagi aku,memang jakun! sbb 1st time ~wahahah, orang yang hari2 bawak kereta di kk pun x jugak macam aku,..aishhh ^^ hhihi
p/s :sedikit pesanan kepada kakak, kakak!boleh sudah lah ni!(teriak)

Bila pergi Karamunsing kasi teman kawan aku beli Printer, sempat gi berenti ntah d corner kedai mana, dorang tengok Running Man, maybe yang ke 42 kot tuh (lupa) yang ada si Nichkhun dan kawan dia 2pm jugak tuh..arghh! aku lupa nama kawan dia. Harap map,aku x kenal sangat 2pm. Maaf kepada peminat 2pm sini, terutamanya Achil..aigooo~ bianea chingu (sambil tunduk2 minta maaf) Ahh sembarang jak aku kata 42, entah2 episod lain =.=’  

Ehhh tapi 1 hal la yang aku rasa sangat lawak. Actually, aku pagi tadi kena saman oleh Pak Guard tempat aku study ni. Maybe sebab aku xda sticker U kot? Xpalahh, malas aku urus =.=’ if polis traffic yg saman aku, aku pasti risau, sbb ianya akan effect lesen P aku ( P for professional OK? ) Bila tengok kertas saman tuh, memang x boleh tahan hairan aku. Susah kali kan membezakan kereta ni ???


Inilah sang kereta family aku yang aku guna selalu..

OK Kereta apakah ini???


Bila aku baca kertas saman tuhh...


'jenis kenderaan/motorsikal: KANCIL

what? KANCIL?? hmmmmnnn =.=' 




ok tdur dulu zzzz

k bai


7 orang komen sini:

Diyana Amira said...

lucu eh pak guard
suka2 dia jak tulis kancil
ahahah

Achill レイン said...

achum!!! eh ko pula sebut2 nama sa ah besss... hehe <3 2PM. lalala~ haha

Zahariah said...

mcm rupa kancil ka pla..hahaha.. susah 2l kali dia kasi beza. hehe... best ny ko da hafal jalan kk.. aku jalan kb pn blur2...

Anne Nurain said...

slh keta kali guard tu..
ahahaha...

Rahayu Takon said...

alabah.. kalau macam tue bulu sudah ko bawa aku jalan2 kawan p kK.. senang jak telefon ko kan.. muahahha

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. pak guard nie rabun agak nya..

uitm kk arr.. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

uihhhhh pak guard tu tak pakai cemin mata kerrrr... ada ke dia kata kancil.... isshhhhhh