Klik ok? TQ so much !

Saturday, June 18, 2011

Green Lantern





Green Lantern.Bila sebut Green Lantern mulalah aku terbayang sesuatu yang hijau-hijau sebab sudah namanya Green kan?haha

Lepas melantak Pizza dengan kawan sekelas aku,aku memulakan langkah sendiri. D sebabkan kawan-kawan aku yang lain ada kelas jam 2, dan yang lain tuh ada komitmen yang tersendiri,
jadi aku pi lahh tengok Green Lantern sorang-sorang.muahahah ( padahal memang itulah tujuan utama aku gi 1B )

Nihh 1st time aku tengok movie secara solo. memang aku yang maw tengok sorang-sorang.Kadang-kadang maw jugak rasa tengok wayang sorang-sorang nih. kesian?lonely?patah hati? ka orang cakap sebab tengok wayang satu urang..ohhh aku tidak peduli.Yang penting menimba pengalaman jugak aku tengok wayang sorang-sorang and now, Mission Accomplished!Yeahhh!!

tengok sorang-sorang nih xda jugak bezanya dengan tengok beramai-ramai. Room8 aku ada bercadang at least bawak la 1 orang,asal ada kawan. But, I'm ok jak 1 orang. =) 

Green Lantern memang best,tambah lagi dengan Hero yang hensem.ohhhh tidak,haha!
Mula-mula aku tgok banner Green Lantern dekat cinema tuh,serius! aku ingat Hritik Roshan.kahkahhh! XD sebab cheekbone Ryan Reynolds sama apa dengan dengan Hritik Roshan? ahh ka perasaan aku jak tuh?

nahh tengok lah trailer kejabbbb
(rajin pulak aku bagi trailer)

Movie nih memang menarik,korang jangan lupa tengok,tidak rugi beli tiket untuk movie nih. 
Kalau aku,aku rasa lagi rugi duit aku beli tiket Kongsi dulu, sebab cerita tuh tdak mcam yang aku expect pun. =.=' 

ok k bai! 

movie yang dari marvel comic memang best! aku suka! XD



5 orang komen sini:

wa khairul onggon said...

Alamak.. ramai yg cakap best.. Nak tgk gak nanti :)

nadzli azlan said...

assalamualaikum ~ rasanya first time komen kt sini ! :)



bagi saya , smua cerita from MARVEL komik = 5 bintang ! heheh ~



entry terbaru --> http://afrospexs.blogspot.com/2011/06/autumn.html

khairul said...

x sabaq nk tgk transformer 3

Achill レイン said...

kasi tgk saaa~

dayang said...

mau tengok ini sama transformer.......