Klik ok? TQ so much !

Wednesday, June 15, 2011

First Time Kena Saman


Salam,Selamat Pagi dan Selamat Hari Rabu.


Aku ni kejap-kejap ada nafsu menulis dekat blog,then kejap-kejap jugak nafsu menulis hilang begitu sahaja. Itupun kalau nafsu tidur aku lebih banyak dari nafsu berblog. =.=' biasalah manusia...lebih-lebih lagi perempuan,yang mempunyai 99 nafsu orang kata.Aku tidak tahulah nafsu apa.Pasti macam-macam kan? I mean,banyak.


*gambar Sumber Google*


Baiklah,aku malas maw cerita pasal nafsu tidur mahupun nafsu berblog nih. Aku maw cerita pasal nafsu makan nihhh. Yahhh makan

kelmarin, hari Selasa bersamaan 14/6/2011 aku bersama 2 orang kawan aku,Manda n Sabura yang jugak mempunyai nafsu makan Pizza Hut yang secara tiba-tiba timbul,pergilah ke 1B. 1 Borneo belum bukak lagi kami da pergi. Bapak nafsu-makan-hantu-betul =.=' ( Eh,berapa banyak ayat 'nafsu' nihhhPhotobucket )

Lepas kelas habis jam 9 setengah lebih,so kami pun gerak lah. Keta Viva yang aku bawak,aku parking dekat luar. Padahal aku sedar,ada signboard amaran tidak boleh letak kenderaan di bahu jalan ( bahu jalan ka itu yah? ) aku pergi hantam jugak parking kereta dekat luar. Konon parking dekat luar sebab boleh lah trus laju-laju ke perjumpaan Naga Rimba Non-Resident di kampus nanti.

Then,balik dari makan Pizza Hut yang mengenyangkan lagi sedap.Lpas gi tengok Novel dekat Harris, balik gi kereta yang terparking malu megah dekat luar 1B, adalah plak surat cinta yang aku memang tidak pernah dapat seumur hidup aku selama hidup di dunia nih. Yahh la kan? siapa tidak  terharu dapat surat cinta nihhh,siap-siap maw menangis lagi aku.Ok,part menangis tuh aku tipu. =p aku xda perasaanlah dapat surat cinta dari polis nihh. Cool bebb.Hakhak!

Tadi pagi time bapa aku datang sini, aku bagi surat saman tuh dekat bapa. Bapa kata dia yang urus. entahh lahh. Memang musim saman menyaman kali sekarang ni? Pak Guard dekat UiTM pun bukan main aktif lagi. Huhuu. Apa pun tuh keja dorang, yang degil x maw ikut tuh memang padanlah kena (cakap diri sendiri nampak) =.='

Wokehh lah,lepas nih  aku akan bersikap baik di jalan raya. Tidak mau lagi parking dekat luar 1B tuh. Jum semua parking dalam bangunan! Rm2 ja pun. Hikhikhik ^^


Kemarin dekat Harris nampak novel yang aku memang minat penulisnya. Aduhhh! nasib tidak bawa dompet.Kalau tidak,da aku beli.wuwuwuwu T_T
jiwa aku gatal maw beli novel ( adakah jiwa gatal? hmnnn )



-Segalanya Untukmu-Tanpamu Aku Rindu-Aku Mahu Kamu(Aleya Aneesa)-Bisik-bisik Gelora(Fauziah Ashaari)-Senafas Rindu-Ternyata Cinta-Ilham Hati(Damya Hanna)Kau Kekasihku(Anis Ayuni)


Photobucket
arghhhh!!!!!!! bole 
merengg macam nihh T_T



p/s: Kakak,pandai sudah bah aku makan Pizza Hut.Kyahaha =D






6 orang komen sini:

wa khairul onggon said...

Kat 1B tu mmg kuat saman bah.. Saya dua kali pergi situ pemandu yg bawak kami tak berani parking kat bahu jalan.. hehehe..

khairul said...

kena saman baru ada cabaran bwk keta nie..

dayang said...

aku turut bersimpati sama ko ya Kira...biasa la kami pun slalu parking d luar ja pok parking free..haha

kira kekuri said...

@wa khairul onggon itulahh! ekk,hehe.. len kali x mo aku parking d bahu jalan 1B.huhu T_T

kira kekuri said...

@khairul yah kn? huhu..at least ada gak pengalaman kena saman.eheh

kira kekuri said...

@dayang haha, tuh la dyg,pok pok paking free sekali nahhh..ambik mu. saman!