Klik ok? TQ so much !

Saturday, June 25, 2011

Free Chibi(s) for them

Ini untuk Aziela Siban =D
Ajieee jangan lupa ambilll!! (teriak)






Salam semua, adoii aku sakit kaki ehh,baru balik dari Jom Heboh dekat Stadium Likas. Xda jugak aku beli. paling=paling pun beli minuman kegemaran aku BLISS. Ohhh BLISS,kau sungguh sedap =D


Aku rasa lah,tujuan aku pi sana,cuma tengok artis si Akim,Tomok,Nora Danish dan yang sejenis dengan mereka,di samping mengeluarkan peluh dengan banyak dek matahari yang panas terik,  menghitamkan lagi diri ini serta mensakitkan kaki aku. =.='  sekarang muka aku da merahh dan panas-panas.Biasala tuh kalau muka da terkena cahaya matahari.ceitttt =.=' tapi xpalah,asal da nampak Akim,it's OK. (peminat Akim rupanya)


Nampaknya aku da lari dari tajuk entry aku. Aku buadd entry kali ini,kerana kerajinan yang melanda diri secara tiba-tiba di luar batasan akal aku.Ohhhhhh aku merepek.Aku sebenarnya buat entry ni untuk mereka ni,hari tuh dorang minta dari aku,sampai maw bertumbuk di Facebook.Ok aku tipu part bertumbuk tuh,macamana la maw bertumbuk di FB? tumbuk laptop? hihi .Ada jugak yang x mintak tapi aku buat jugak,heeee =p 


OK,kepada Zoul,Eiya,Dayang dan Amanda..bolehlah ambik ni.hahaha,itu pun kalau sudi lah.kakakaka ^^ ampun maap di pinta kalau buruk,hehehe =DDDD










Ini untuk Zoul.Hahaa =D
nih pestime aku lukis katun boy.LOL

Ini Eiya punya,aku saja kasi warna biru,sebab aku minat biru.
Plus,aku pandai-pandai pikir ko minat biru,jadi aku kasi biru lah.
Haha,warna biru ko minat ka? ^^

Ini Dayang Yasmidah punya,aku kasi warna pepel
koz aku ingat dia minat pepel. Sebab warna blog dia pepel.Ahaha ^^

Ini Amanda Punya.Aku kasi warna hijau,sebab kau
minat hijau kan? hijau-hijau longkang jg ko minat..blueekk
=p




wokehh,dats all =D entry berhenti di sini. SEUM DWA!! UU sAAA~~~
lepas ni kena bersara kejabb.


k bai =D




salam ^^

5 orang komen sini:

Amanda Sasha said...

uuuu saaaa!!! kamsahamida!!!

AmyZana said...

tak buruk lah kak. chomey jer :)

dayang said...

makasih kira...lap u so much....hehe

Anne Nurain said...

wahh.. comelnyaaaa...
aku pun mau jgk!!!
hehehe...

Amiirah-Cassan said...

your doodle lain dari yang lain la , agak matang tapi masih comel !! saya nak jugak !!!!