Klik ok? TQ so much !

Friday, June 24, 2011

Malas lah lelaki macam nih

Selamat malam dan Assalamualaikum


Tengah aku picit-picit jerawat cute yang-di-picit-tidak-pandai-keluar  di muka aku ni,tadi terbaca lak entry INI (ohh jangan lupa tekan ok?)Well, bukan perempuan ja yang gedik di mata lelaki , lelaki pun gedik jugak di mata perempuan. Tapi x la semua. Macam lelaki,dorang rasa perempuan ni gedik kalau dengan geng dia, jadi lelaki? apa dorang ingat dorang nampak tidak gedik miang lalang kot kalau da berjumpa dengan geng dorang.










ni bukan gambar sekumpulan lelaki,sebab ada pempuan sorang.
Kumpulan apakah ini? :p








sumpah,kalau aku,rasa macam maw teriak jugak kuat-kuat bila terjumpa jenis lelaki yang mula lah bising-bising,teriak sana-sini bila da jumpa dengan 'geng' nya nih. Malaslah. Tapi apakan daya,aku cuma teriak dalam hati sahaja. Malas layann. Buat bising dekat koridor, apa koridor tuh ko n geng ko punya ka? X taw la aku, apa tujuan orang jenis macam ni wat bising-bising. =.=' Ok lagi yang duduk diam-diam 'sikit' aku rasa.


Mungkin dorang rasa kuat,bravo bila dengan geng.  Aku selalu nampak sekumpulan lelaki dekat UiTM ni, bila jalan dengan geng,mulut bukan main bising. well ,bila sorang-sorang?Tidak pulak mulut tuh bising-bising kn? Pernah jumpa x jenis lelaki macam nih? Ada lagi yang siap mengacau lagi. Mengacau la sangat =.='. Perghh, so apa yang kau dapat lepas mengusik-mengusik? perempuan akan rasa terusik la? rasa annoying adalah =.=' 


Ada suatu kisahhh dahulu kala zaman nenek moyang aku dan Amanda.Ehh tersampai zaman nenek moyang pulak. ada dulu aku n kawan aku Amanda, pi 1B. Bila keluar dari Giant, ada lak 1 group lelaki ni, kerja yang bagi-bagi kertas tuh. (ohh sorry aku x taw maw panggil apa, jadi aku kata jak la,'bagi-bagi-paksa-ambil' kertas bole?


Mamat: Cik cik duit kamu jatuh, tuhh naa..


Manda+aku: *sama-sama tengok belakang* (tengok duit yang di katakan jatuh la konon)
                 Tapi xda, then itu mamat dengan kawan-kawannya kasi ketawa kami. demmm


Manda: Bab* kau. *lalu berlalu pergi...


Bila mamat tuh dengar jak kawan aku maki macam tuh,marah la pulak.. WTFootballlllllll?? Aku rasa padan la dengan muka kau kena maki macam tuh. Minta puji sangat,kasi kena orang boleh, bila da kena diri sendiri marah la pulak?? cermin diri,siapa mula dulu. aishhh.. xku x suka la perangai mcam tuh.Mungkin dia rasa dia akan di puji kawan dia


"wehhh, Usop berani lah kau ni"

berani la kau sangat =.='


........................................







shuttt: entry di taip dengan panas hati bila teringat kisah itu. cist. harap maklum.


k bai.


selamat malam.


harap kalau korang dalam jenis lelaki macam nih,ohh pliss la ubahh..perangai buruk. Just be ur self =P hahahaha





6 orang komen sini:

Anne Nurain said...

sama la, aku pn x suka lelaki begitu..
berlagak hebat klu ada kwn2 ny..
pdhal penakut klu sndiri2..

PK said...

lelaki bila ramai mmg macam tu. gua saja tidak..baik kan? hahaha.

Amanda Sasha said...

hahaha ganas kan i kahkahkah =P

kira kekuri said...

@Anne Nuraintuhlah benci.temberang jak lebih..kalau kawan2nya xda,ndak la dia 'hidup' tuh

kira kekuri said...

@PKhaha. sangat baik ^^ aku pun maw tahu,betul ka x.haaha

kira kekuri said...

@Amanda Sasha gila ganas noona.apa pun padan a dengan muka dia tuh.treepp