Klik ok? TQ so much !

Tuesday, June 7, 2011

Mood Hancur Ohh

Assalamualaikum

 Akhirnya aku berjaya jugak memboloskan diri dari segala rasa malas untuk meng’update’ entry. Tapi maybe bertahan untuk malam ni sahaja la nampaknya..kerana aku lagi berminat melayan movie yang banyak d laptop aku ni n terutamanya 1 variety show, RUNNING MAN.kahkahh !

Actually, ini hari ke-2 aku tidur rumah orang, selain rumah aku dekat kampong ,rumah nenek aku,rumah kazen aku dan juga rumah pakcik aku di Pangkalan Abai. OK, INI YANG FIRST TIME. Harap maklum. Di sebabkan aku tidak mendapat kemudahan kolej seperti yang lain, walaupun aktiviti kolej aku aku da penat ikut sampai 8-9 aktiviti, tapi aku still jugak tidak dapat kolej =.= ‘ yang 5 aktiviti sahaja dapat kolej la pulakkkkkk kannnnnnnn ???? ( nada tidak puas hati di situ )

 Selama ni,seriously aku x pernah ada pengalaman stay rumah orang, ( sebab aku merasakan rumah sendiri  itu adalah lebih baik kan? ) hihihi. ^^ Aku stay dekat? Hmnn.. dekat?? Hmnnn.. frankly speaking ,aku x tahu apala nama flat aku stay ni, yang aku tahu flat nih antara Indah Permai dan Seri Maju.  So, flat nih antara dua kawasan tuh.Rumahnya simple. Rumah tingkat satu, so tidakla aku susah2 naik turun tangga tinggi. Macam rumah bujang..best plak stay sini. Superrr Duperrr Bigggg thanks to Hasmin (my roommate, now=my housemate) sebab bawak aku stay sini.wee! nanti kita masak sedap2 ya?

Sekarang waktu budak-budak cuti, but kami yang di UiTM ni sudah memulakan kuliah pun. Mood bercuti aku hancur bagaikan kaca aku rasa. T_T prakkk!! Baru aku merasa maw meluangkan masa bersama family aku, terutamanya kakak aku yang baru balik dari Tawau yang bawa banyak Blinjo dan amplang yang sedap untuk kami dan adik2 aku yang best di rumah. Dah kena suruh balik study suda.. demmm=.=’




Baru jugak aku berangan-angan makan-makan lagi di pantai bersama sahabat aku yang selalu makan2 di pantai ni, Ajie-Tika-Ildah-Edut.serta yang lain yg ingin turut serta Hmnnn ..tapi angan2 aku hancur musnahhhh begitu sahaja..demmm lagi. =.=’

Sekarang aku rindu mereka yang aku sebutkan di atas. Wahh aku rasa macam stay dekat oversea pulak. Jauhhh sangat aku rasa..pelik jugak. Padahal perjalanan dari kb-kk (kota Belud-Kota Kinabalu) cuma 45 minit ,kalau kau pandu kereta speed la macam aku.Kahkahh! =D  perjalanan ke KK bole jadi 1 jam kalau memandu perlahan.

Ok, GTG =D aku kena sambung tengok Running Man. Running Man tu apa? Google la sendiri. Hehe, sebelum ni  just tengok dekat  Astro One, sekarang boleh da tengok di lappy. Superr duperr thanks to one of my best friend Safiah,koz bagi ni Running Man.  Mama aku tadi aku call, dia kata kakak aku,n adik-adik aku macam gila sudah, hari-hari ketawa dalam bilik tuhh. Siang,petang sampai ke malam mama aku kata diorang asyik ketawa sahaja. Hahahaha! Aku rasa aku maw join kamu, tapi tidak dapat. Kenalah tengok sorang2..sob sob T_T

p/s: kakak! nanti balik kita masak lagi cheese kek ok? p/s: Ildah,Tika,Ajie,Edut,Piahhh bila la makan-makan di laut lagi? (ohhh malar )hihihi







4 orang komen sini:

Amanda Sasha said...

mau bha cheese cake!

kaichou pina said...

hahahah ok bha kalo ko...cpt ko blik ak tggu2 ni mau gna baki plpdia dalam esbuk tu..hahahaa aikk iya gila2 ni kmi tgk...siap brtggu2 lagi lau tgk..tp mama pn blik2 jgala masuk blik tgk napa kmi ktawa2..hahhha

Zahariah said...

meh la tgl d sbilik ngn aku d kent...ko ulang alik ja pg uItm ..hihi..x jg jauh...;)

Khairul Antasha said...

running man? nanti google..

ada housemate yg terer masak paling best! leh mkn sedap selalu. :)