Klik ok? TQ so much !

Wednesday, July 11, 2012

#8 Wordless Wednesday | Makanan Kegemaran

# Tom Yam dekat Teluk Likas.

Rindu tekak mau makan Tom Yam. :'(
Kalau makan memang takkan jemu. 
Selalu Tom Yam Hunt dengan kakak aku.


#Korang suka makan apa? :D


11 orang komen sini:

Ikhwan Suhaimi said...

Slurpp sedap nye... lapar!

Afzainizam said...

woooo mmg my feverote tomyam campur ada seafood banyak mmg best...

uihhh udang dia nampak banyak lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair bumper kemek kedalam

BERT said...

tomyam campur ek tu...

saya pun suka makan tomyam.. lagi2 tomyam campur kale putih.. orang panggil tomyam asli.. perghh sedappp

Kira Kekuri said...

@Ikhwan Suhaimi serius sedap, sampai siang malam termimpi² #eh

Kira Kekuri said...

@Afzainizam haa yang ni Tom Yam dekat Teluk Likas, sabah. Udang dia memang banyak. Actually yg d atas nih Tom Yam Campur :D

Kira Kekuri said...

@BERT ha ahhh, tom yam campur kak..pergh kalau sy suka yg jenis nih la :)

Noraim said...

tomyam tu peberet kita la awk. tp kte lbh prefer tomyam putih plus seafood.

perghh terangkat. hikhik.

yg masalahnya alergik dgn seafood. kehkeh. bantai aje.

Kira Kekuri said...

@Noraim hehe sama, tpi sy jarang makan tomyam putihh. heheh, erghh nak makan. sy alergik seafood. tapi bantai je ;p

MyMy said...

choii! tom yam!! aku pernah masak tom yam time sem 3 dlu.. hehe sedapppp! hahaha promote diri sendiri ni hahaha

Kira Kekuri said...

@MyMy aku tom yam pek jak mampu Dian. bhahhah :D bah apa lagi, nanti raya ka ko masak ok

MyMy said...

@Kira Kekuri hohoo boleh bhaaa.. aku buat tomyam manual jak ni hehee.. nak lg sedap, letak cili and tomato spya masam2 hehe