Klik ok? TQ so much !

Friday, August 12, 2011

suis soket tidak akan di ON

Aku bangun dari nap aku yang sangat lama tuh, then aku tengok, aik? suis soket dekat bilik aku sudah triping. Memang aras aku melar triping suisnya. mcm shi*t jugak aku rasa. Kenapa perlu ini terjadi dengan aras kami? sebab banyak sangat kah orang bawak benda 'haram' tuh, sebab tuh xda elektrik?

Then aku sms En Letrik bebaik, minta tolong di baiki soketnya dia balas pulak begini

Minta maaflah untuk penghuni b1 aras 2 ni, da kerap kali dalam seminggu ni koeang punta blok aras kerap triping so kalau koeang x mengaku apa perlatan yang puncanya kami x kan on belakan elektrik. ini dah kami masuk miting pagi tadi ok

Ok fine. Mengaku dulu lah baru di on kn? aku kompom xda siapa yg maw mengaku punya. Kalau dia bukak kunci bilik elektrik tuh, actually kami pun boleh buat sendiri sebenarnya, bukannya x pandai pun kami on balik suis soket yg ttba triping tuh . grrrr~

Tidak tahulah apa masa depan student yang maw wat assignment tuh. perghhhhh!

pedi ataiku taw

P/s: saya ada kawan ni, dia buat online senang jak. Modal rm100 pastu dia kata halal (ada sijil jakim). apa kata korang join!? klik sini :D http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=achill 


selamat berbuka!




2 orang komen sini:

khairul said...

Mintak tolong sgt2 .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/mintak-tolong-sangat2.html

khairul said...

hati2 ngan menda elektrik ni

Zam's Gen 2 revisited .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/zams-gen2revisited.html