Klik ok? TQ so much !

Wednesday, August 17, 2011

bole saya kata kaki gf saya berbau?



ahaaa!

sebenarnya di atas tuh status junior aku di SMATS dulu.

Aku bosan.

Jadi komen-komen la status yang ada dekat fb tuh.

Baru aku balas . . . . . . . .


"Jadi bolehlah aku kata dia sabul? "

Ishhh! ishhhh! celupar mulut aku! >__<

urghhh! bila aku fikir, memang aku MEREPEK. =____="

then aku tengok, status tuh dah di remove. Sorry ya dik ^__^" hee =D

maybe dia takut awek dia nampak komen aku yang entah apa-apa tuh kali?

tapi sepa suruh juga ko post-post yang lucu sangat sampai

tembuni aku aku bergegar-gegar ikut  ketawa??







2 orang komen sini:

khairul said...

kenapa lorry ni tetiba stop tgh jalan ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/kenapa-lori-ni-tetiba-berhenti-tengah.html

Woofer Storm said...

hppy betul ko ni kan..cool selalu,tetiba nak tag ko plak,ada masa join la..caiyokk^^

http://www.wooferstorm.com/2011/08/contest-aku-berpuisi-bumi-plaestin.html