Klik ok? TQ so much !

Wednesday, September 5, 2012

Freebies : I Love Islam


Bismillah. Nih kerja aku semalam. Tiba-tiba pulak mood aku lukis-lukis keluar. Lukis pakai pensel sahaja aku mampu.  Korang nak? Ambik lah. Free of charge ! :D Boleh jadikan profile picture kat mana-mana lah.  Tapi plain sahaja lukisan ni. Kalau korang ambik nanti, korang warna-warna lah ya? aku tak pandai mewarna lah *kesian* Y_Y 












Doodle Muslimah
Doodle Muslimah I Love Islam
#mampu update gambar-gambar sahaja. Nak taip ayat aku takda mood pulak.

4 orang komen sini:

Noraim said...

kiraaaaa, saya nak eh? lawa! nnti nak buat DP fb. boleh eh?

dee said...

wah. boleh la buatkan doodles utk hadiah bday saya? :)
hehehe

Novelgurl said...

Kak kira..cntiknya..terpesona sy tgk..huhuhu..

Woofer Storm said...

kira memang berbakat dalam lukisan..sy tahu itu..

slmt mlm shbat..