Klik ok? TQ so much !

Wednesday, January 18, 2012

Tanpa Cinta - Eren




seumpama daun yang berguguran
berjatuhan di taman seperti itu
perasaanku setelah kau putuskan
meninggalkan diriku menjauhiku

tak pernah ku sadari akan seperti ini
hidup sendiri tanpa cinta lagi

jatuh bangun aku mempertahankan cinta
yang ku rasakan kau sungguh sempurna
ternyata ku salah menilaimu
tak seperti aku dan kamu yang sudah senyawa

sebisa mungkin ku hindari merindumu
melupakanmu, tak berharap balik denganmu
terlalu sakit kecewa yang ku simpan
biar hilang bagai daun yang jatuh berguguran

tak pernah ku sadari akan seperti ini
hidup sendiri tanpa cinta lagi

jatuh bangun aku mempertahankan cinta
yang ku rasakan kau sungguh sempurna
ternyata ku salah menilaimu
tak seperti aku dan kamu yang sudah senyawa

sebisa mungkin ku hindari merindumu
melupakanmu, tak berharap balik denganmu
terlalu sakit kecewa yang ku simpan
biar hilang bagai daun yang jatuh berguguran (berguguran)

Source: SINI





# bestnya lagu ni. suka Eren. =') lagu dia semua kena di hati. ( lagu tuh mmg best kalau kena di hati mu )
#best lagu tuh kan? he he he he
#bahasa indonesia kadang2 ada peliknya, banyak bezanya dengan bahasa Melayu, tapi sama ejaannya. har har har. ehh aku patut sedih, asal aku ketawa? =(
#malas cerita di blog, jadi aku post lagu fav sajalah.. =)









10 orang komen sini:

Kisah. Suka. Duka said...

ok,nnti aku cri d utube ni lagu. *xprnh dgr lagi.

sekamar rindu said...

salam...

memang best lagu ni....:)

aziela said...

sejak kebelakangan ini aku perasan tu kau dengar lagu si eren..
tapi eya! lagu dia best2...sob sob sebak #dasar penangis

Woofer Storm said...

kira

CIK TOM said...

kdg2 lagu ni bolh mewakili perasaan kita yg xdpt diluahkan...

chemay said...

suka lagu niii.
besttt
:)

EZAD AMIR said...

lagu ni mmg bez.........
huhu..
btw,sy follower ke 400 awk..ekekeke

Woofer Storm said...

update la cepat...jgn fikir sangat masalah tu...maslh cuma buat diri serabut..

Nazri Hanafiah said...

kadang-kadang lagu ni boleh menyimpan memori. Tak perlu external hard disk ataupun memory card...hehe

CikUna said...

hahah.. betul2, kadang2 bile kite tgh feeling ade je lagu2 yg terase masyuk dgn jiwa kacau nie.. eceh..
\\( ^_^ )//