Klik ok? TQ so much !

Friday, September 30, 2011

# macam di KK aramai

assalamualaikum . :) lama x update blog. xda mood. tapi mood ada pulak kalau maw tulis dekat Tumblr. goshhhh!

update entry nih pun just maw share lagu yang aku suka dengar. jommmmmmm ! cekitauddd ^..^

                         

sia suka lagu nihh. siukkk giaa! hahaha :DD

jum nyanyi bersama :-)

Macam di KK

Terjaga dari lena rasa bosan pun melanda
Ku pikir-pikir mau pigi mana tak kan perap saja
Lalu ku cuba telipon satu kawan
Mana tampat paling siok
asal jangan bikin mengantuk
Si kawan bilang bagus pigi seberang
Kota raya indah malam pun macam siang
Tapi sia ingat,disini lagi dekat
sepanjang malam lampu terang
lagi dekat kalau mau pulang
ulang 2x
Sia bilang mcm di kk
Ada di kk
semuanya macam di kk aramai
semuanya ada di sini
Si kawan bilang di sana lagi canggih
Bangunan tinggi² dan ramai orang putih
Tapi sia ingat disini lagi dekat
Cantik baitu kinabalu satu dunia pun tahu
ulang 2x
Sia bilang mcm di kk
Ada di kk
semuanya macam di kk aramai
semuanya ada di sini
Dan bila terasa rindu
Kau dan ku pigi Tanjung Aru
Duduk berjam-jam atas batu
melihat senja berlabuh..ohh…
ulang 6x
Sia bilang mcm di kk
Ada di kk
Semuanya macam di kk aramai
semuanya ada di sini.. :)

best kan? kalau aku besttt :D

pssttt: actually lagu nih dah lama, cuma aku jak kebaruan orang bilang. hahaha *malar kebaruan aku nih* =..= 
jom nyanyi ramai-ramai, x kira lah orang Sabah ka Sarawak ka, Semenanjung ka.. jomm ! aramaiiitiiii ! 
^_________________________^
lagu nih best nyanyi-nyanyi waktu stress. siukkk.


8 orang komen sini:

Novelgurl said...

Waalaikumussalam hehe..sme r x de mood r..tp tgh crik XD

khairul said...

XTVT sblm habis thn ni.http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/mai-tengok-xtvt-aku-utk-tahun-ni.html

Sanam said...

super lovely blog :)

DayByDiva.Com
DayByDiva.Com

khairul said...

Hampa dah beli paper Metro arini ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/kereta-wahida-dlm-harian-metro-harini.html

CIK TOM said...

xdpt dgr lagu..line bb slow giler!!

cantik stripes kat title sidebar n date ;)

Woofer Storm said...

macam di kk juga ba...heheee

lagu mcm di KM tiada ka??

dayang said...

lagu kegemaran c Kira plak nii.. mcm c Zahariah suka lagu mcm d KK. hahaha

CIK TOM said...

rs cam dh komen entry ni..busy ek...good luck in study ;)