Klik ok? TQ so much !

Tuesday, September 20, 2011

i.doodle project



tehee. assalamualaikumwarahmatullah. kali ni, ringan tulang plak saya join project Cik Mel Amelina nih. =) tadi waktu blogwalking baru ternampak entry nih. hee. seperti yang kita tahu, cik Mel punya doodle semua memang comel!! saua sangat suka tengok~  :-D * jangan lupa terjah blog Cik Mel yang kawan-kawan  \(^..^)/ klik










syarat-syarat penyertaannya
-
Lukis doodle guna pen (simple drawing ) dan scan atau snap guna handphone, tak payah edit atau warna, macam lukisan kat atas ..ikut kreativiti masing-masing tapi lukisan yang simple saja ok..





err nih lah lukisan doodle saya yang tidak seberapa. di buat pun waktu lepas habis masak makanan tengahari tadi. . harap Cik Mel dapat lukis kiut-miut dan  warna ikut style doodle cik mel ..  ^..^Y  jom ramai-ramai menjayakan projek i.doodle cik mel ^..^Y 15 doodle terawal akan di pilih. :D jum kawan-kawan selagi mampu :D


Selamat Maju Jaya cik Mel :D :D


p/s: Manda, hari tuh saya nampak doodle ko, jangan malu-malu ging. Jum join! eehehehe :p Nanti kita makan tutti Frutti ok?






11 orang komen sini:

Novelgurl said...

lawanya ! good luck !nk wt gak ! hehe..

merahitujambu said...

awok kata x seberapa??comel laa dear

Puan Kutu said...

comelnya..berbakat!

+Mel Amalina+ said...

huhu...terima kasih join kira..tunggu hasilnye ye ^_^

khairul said...

singgah lepas terok kena hacked

Syukur Alhamdulillah dan terima kaseh atas sokongan .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/syukur-alhamdulillah.html

samizul.net said...

Waa, good luck! Memang siuk juga tinguk2 ni tapi sayangnya abg nda pandai melukis.. Karas ni tangan, hua3..

RinsyaRyc said...

mamamia.. comelnya doodle.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

RinsyaRyc said...

mamamia.. comelnya doodle.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

+Mel Amalina+ said...

hai, doodle awk dh siap, cek kt blog sy ye ^_^ tenkiu

kira kekuri said...

@ Mel Amalina hehe TQ mel! comel! suka suka ^_^

CIK TOM said...

comelnya doodle yg kira lukis tue..pandai la..lukis utk cik tom satu..heee