Klik ok? TQ so much !

Sunday, May 6, 2012

pak arab dan gambar pasport

bismillah


Dan selamat malam.
Petang tadi panas sangat kan? Malaysia memang panas ya? Petang yang tadi panas da berubah gelap sikit. Mo hujan lah tuh. Yeah best. Aku suka sangat dengan hujan, sebab sejuk woo.  C:


Sebenarnya aku agak blur mo bercerita, cerita apa, aku pun tak tahu. Dari aku biarkan blog aku bersepai terabai bagus aku isi sikit biarpun agak tidak 'berisi' benda yang aku ceritakan.


Blog aku ni, da aku tukar hampir semuanya kot? 100% aku ubah. dulu pilihan hati aku sebenarnya warna biru, tapi baru2 nih aku terjatuh 'suka' pulak dengan warna kecoklatan gitu. Awww, hati, cepatnya kau berubah kan? tapi biru tetap di hati aku bah.


Warna biru still ada, aku letakkan pada blockquotes aku. :) pemberian kawan tuh. Mesti ambil dan hargai C: ohh dan pada date sekali. :D Tapi background tak berapa coklat pulak. Nanti aku edit lagi, biar sampai ada warna coklat! yeaii.


Ehh terlampau bercerita pasal blog cincai ni, sekarang let's go to the main topic, shall we? C; Tadi ada orang sms dekat aku, begini bunyinya.


Yaa Sitiii~ aku bawak gambar pasport y kau bg 2. Kasi tayang2 pak arab cni. hahaha


Uissh! masyaAllah! siapa ni?? Terkejut beruk aku. Nombor tidak dikenali pulak tuh. Berdebar aku.  Dengan siapa aku pernah bagi gambar pasport nih? Akal mula membasuh, cuba mengingati muka-muka mereka yang pernah aku berikan gambar yang lebih kurang serupa pasport.


Achill!?? Ehh Achill di Sarawak, apa kaitan dengan pak Arab kan?. Maaflah Achill, teringat ko pula, teringat aku dulu form 5 aku pernah bagi dia gambar cincai aku. adudududu.


Manda!!?? nahh ini pasti Manda. hahaha :D siapa lagi antara sahabat aku yang gila-gila selain dia ni. hahaha. Hati berbunga. Gembira pun ada. Nampaknya Manda da sampai ke tanah suci. Alhamdulillah. Semoga Manda baik-baik saja sana. Aminn :DD


#matang lah sangat kan? yg sebelah tu, adik aku. Bekas pelajar Asasi UM da sekarang.




Terus teringat yang aku ada pernah bagi gambar pasport aku yang biasa2 tuh. Aku rasa itu lah bah gambar pasport aku paling matang la konon. wakakaka. ayattt. Pasport tuh actually untuk lesen memandu aku sebenarnya. Banyak lebih, jadi bagi kawan. Siapa mo gambar pasport aku? Rm5 sekeping :b . mengada-ngada, tampar muka sendiri nanti, mahu?




#tengah berusaha menghabiskan pembacaan Kasih yang Suci - Meen Zulaikha. C:

5 orang komen sini:

Woofer Storm said...

ba bagi gambar passport ko tau..foc boleh??

Woofer Storm said...

mgkn citrasa kita berbza kali,tapi sy kurang gemar tgk blog berbunga2..lagi satu header belum siap2 lagi?siapkan cepat..apapun hak masing2 bukan,ada masa renovate blog aku ar..tQ

Iffah Afeefah said...

alahai muke kamu ye tu

Adylia Qarissa said...

Ala tomey2 ;-)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

orang kata orang2 PASUM ni hebat..
tahniah :)