Klik ok? TQ so much !

Wednesday, May 9, 2012

Song From A Secret Garden



bismillah
dan selamat malam C:


Tiada apa yang aku mo kata, just want to share one of my favourite song. C':







#suka dengar irama sebegini. heehh. kalau terlalu berfikir benda yang sedih, pasti ada hati yang menangis.

16 orang komen sini:

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Masa nak dengar ni la internet nak
lembab, huhu tapi irama ang menyejuk hati akan buat kita mudah kerinduan (:

Iffah Afeefah said...

suke jugak hehe

Iffah Afeefah said...

suke jugak hehe

MISS Z BERCELOTEH said...

dapat menenangkan minda huhuhu

jemput join segmen miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Woofer Storm said...

tak boleh play la saudari,,.

#sahabat,kamu diactived fb?mgkn ada masalah,semoga masalah selesai dgn cara yang betul.amin3

slmt mlm sahabat..

Anati Soki said...

hehehehehe ;)
nite2
anat kat sini pkul2.40 pg tak tido lg :)

bibi_anamodreka91 said...

nda buli play besarrrr...

Woofer Storm said...

baru boleh play..hhe ada masalah kali sblm ni .msalah dari tenet sy..adehhh

slmt mlm ct syakirah

Kira Kekuri said...

@Ryu on ahsfantasy24.com betul tuh C:

Kira Kekuri said...

@Iffah Afeefah me too C:

Kira Kekuri said...

@MISS Z BERCELOTEH insyaAllah C:

Kira Kekuri said...

@Anati Soki selamat malam jg, da masuk jam 1.10am . sya pon lum tido :D

Kira Kekuri said...

@bibi_anamodreka91 buli sudah bibiiii. aku tukar :b

Kira Kekuri said...

@Woofer Storm ohh ndak bkan masalah tenet. mmg x le buka. hehe. da tukar. mat malam jg ^..^

SukaShare said...

Saya layan je semua lagu. Sedap didengar =)

CIK TOM said...

ciktom suka gak dgr lagu sedih2 saje cr feel bila rs lm dah xnangis..pelik kan..hehe