Klik ok? TQ so much !

Thursday, March 15, 2012

perasaan apakah itu?



selamat malam dam assalamualaikum


uhuhh alhamdulillah, exam aku hari tuh quite easy. Dapat jugak jawab dengan lajunya. ehh apa kes dengan kelajuan menjawab ni?  Sekarang tinggal 3 paper lagi untuk aku duduki.
  • Islamic Banking | 17 Mac 2012 | 2.15pm-5.15pm
  • Operation Management | 20 Mac 2012 | 2.15pm-5.15pm ( ehh hari jadi kawan aku lah, baru sedar, happy birthday. demm awalkan aku wish? )
  • Investment | 31 Mac 2012 | 9.00am-12.00pm 
Lepas 31 Mac 2012, maka dengan itu habislah tempoh aku belajar dekat rumah. Ehh ada lagi pulak 2 hari, finishinh school. Actually, aku pun tak tahu menatang apa finishing school ni, so i'll just wait and see. 

Dan sebenarnya, aku punya 1 perasaan ini. Bila aku da rasa yang exam da nak habis, perasaan aku nak belajar kurang. Yang ada hanya perasaan "TIDAK SABAR HABIS" . jadi aku menanti-nantikan hari habis aku. Jadi aku makin malas. damn it

Patut aku ubah perasaan aku yang sangatlah berkobar-kobar-tak-sabar-nak-habis ni, menjadi perasaan berkobar-kobar untuk belajar. ughhhh

life.

ohh harap diri ni berjaya. amin ya Allah. 

perasaan apakah itu? pernah mngalaminya?


#thanks kpd yg sudi singgah blog ni. nanti lepas exam saya terjah kamu. promise.




5 orang komen sini:

Anonymous said...

sabar ba,awl lagi ni..perjalanan masih jauh lagi kan??

slmt mlm kira..nak jadi anon pula skg ni,segan blog tak pndai nak update..

~achie~

najwa nano said...

time exam memang selalu je nak cepat habis bukan nak cepat2 study kan..hahaha

najihah sahami said...

gudluckkkkk kira. dan..hepi bday in advance lahhhh untuk kawan kira..~

Cik Adieb said...

perasaan maw bekerja :D

Mah@mahu said...

Jom sertai 'Projek Amal Blogger' dengan moto Kami Prihatin Kami Hebah di sini mudah dan pasti hebat..