Klik ok? TQ so much !

Friday, March 30, 2012

.penyakit baru ke? pelik.

 

embahh ‘ke’ la sana.

bismillah.

Hujung-hujung bulan ni, keluar pulak penyakit yang aku rasakan pelik sangat.

Penyakit ni baru-baru
juga aku hadapi.
Ehh,sempat pulak aku update entri,
padahal esok ada paper lagi.

Aku rasa pelik kot? mana pernah berlaku dekat aku. Pelik juga aku rasa. =..=

Penyakit aku, xlah seteruk mana, cuma penyakit aku nih pelik lah. Ehh berapa kali aku ulang ayat ‘pelik’ nih? damn. Sekarang asal aku terlalu rasa nervous kah, tiba-tiba gigi aku rasa ngilu? Ngilu bukan hal yang best. Rasa lain macam. Same goes with bila aku terlalu berfikir tentang sesuatu hal, dari malam hingga siang ingat benda tuh ja, bila aku ingat kembali, mula lah gigi aku ngilu. Ngiluuuuuuuuu T_T

Aku pun sebenarnya x taw lah mo panggil benda ni penyakit/ bukan. Aku pun x tahu. Sakit ngilu gigi aku, sakit..

ngilu

#senyum itu sedekah. senyum walau pun ko sakit ngiluuuuuu~ ^^

#esok paper aku yang last, HORRAYYYYYY!! ya be da be duuuuuuuuuu! XD

1 orang komen sini:

Kisah. Suka. Duka said...

hahaha. angin masuk gigi bha tu, ngilu la *kali