Klik ok? TQ so much !

Friday, January 18, 2013

Ke Kuantan



Bismillah.


Tatkala orang lena di buai mimpi aku, aku rajinkan diri untuk menghupdet sejemput kisah dekat blog aku yang AMBIGUOUS nih. Tajuk pun ada speculative dan ambiguity di situ yah. Bukan apa, aku da puas tidur dari pagi hingga ke petang tadi. acchoom. *lap ingus* (ayat tidak tersusun) 


Hari nih 18. Januari. 2013. Esok aku gerak ke KL jumpa adik aku, then fly balik kampung. Hipp hip hurrayyy!!! *joget ke kiri dan kanan* 〜( ̄▽ ̄〜)


Macam ndak sabar aku balik rumah, last payyyperr 11 haribulan lagi, tapi aku masih stuck dekat Segamat sebab tiket beli sebelum jadual exam keluar. Kawan-kawan sekelas yang lain da balik rumah tidur bawah ketiak emak diorang. ehhh?  okbai

Hari tuh beberapa kawan sekelas bawa jalan-jalan. Pergi Kuantan. Wuuuu.  Best woo. Aku suka sebab pengalaman aku bertambah.  Saburah, Manda, Farah, Mira, Aisyah, Hani, Ariz, Acap, Aisar dan aku sekali. Yang lain kono' ndak jadi ikut. Cancel. Lina dan Mas pula, pergi Banting. 


Kawan sekelas yang bawa jalan, semua baik-baik. Ohh terima kasih. (●´∀`●)  




Gambar 1- Ini artis yang mengalami TRAGEDI JANUARI. 
Gambar 2- Kami di Teluk Cempedak
Gambar 3- Kami dengan 'mata' yang hebat. FULL BLAST DARK CIRCLE.

Perjalanannya sememangnya best. Kalau boleh sem depan ke Thailand? ehhhh memain. okbai (gila jauh) Sejak aku pergi Segamat ni, paling paling pun aku jenjalan dekat KL dan Negeri Sembilan. Wahaha. Belum cukup aku 'pusing' Peninsular Malaysia ni. Nanti lah kalau di panjangkan umur dan sihat, nanti aku mengembara, seorang diri pun tidak apa. #eh


MEMORY is the diary that we all carry about with us.

#best sangat jalan-jalan tuh. 
#mata keesokan paginya bengkak. Haven't sleep at night. Sewaktu di pantai Berserah, yang lain tidur, kami? None.
#G R E A T M E M O R Y. Thanks my dear friends. o (◡‿◡)





5 orang komen sini:

Kisah. Suka. Duka said...

wah..bestnya jalan jalan.. ^^

نورعيم said...

untung la blh pegi jalan2 habis exam awal. hihi.

dok negeri org ni blh kenal negeri org. tak gtu? ^_^

nnti nak ole2 dari sabah ye! hihi :p

Aisar Harith Zainuzzaman said...

wahh ada gambar aku bahh..hihi

Kira Kekuri said...

@نورعيم hehe. yahh. best lah jalan2 negeri orang Aim. sini negeri dekat2 ja, kalau sabah dan sarawak jauh perjalanan.
in shaa Allah! ehehe

Kira Kekuri said...

@Aisar Harith Zainuzzaman
yaa bah Aisar, wajib tuh gambar kau kasi masuk. dreber terhandal kan ;)