Klik ok? TQ so much !

Tuesday, January 8, 2013

Exam Week


Bismillah dan assalamualaikum semua !

"Ehh kau? Lama tak nampak muka kau dekat sini. Blahh luu" , kata Abu cuba menghalau aku pergi dari blog ini.
"Ehh Abu, janganlah halau aku. Aku tak bersalah, tsskk tsskk.", kata aku pada Abu dengan tangisan yang ditahan-tahan. 


*Ok merepek 10 saat kejap*

Ohh serius. Memang lama aku tidak mengupdatekan diri di sini. Mau kata ada yang rindu, mustahil. Tiada siapa-siapa yang rindu aku di sini. kan? her her *sedar* apa tidak, tup tap tup tap, tiba-tiba muncul. Macam chipsmore
Orang dah blog itu ini, cerita konvo, cerita itu ini. Aku sejemput pun tiada, but I'm still alive (Y), masih bernafas di bumi sementara ini. 

#Motip gambar adalah saja mau bagitahu, kucing UiTM Segamat kebanyakannya tomel dan lombon.
Sekian dan terima kasih.
Hari ini, aku ada exam sebenarnya. Paper Fiqh Muamalat pada jam 2.15 petang nanti. Nasib petang kan? Aku nih cuba mengisi masa lapang aku kejap dengan berblogging ( orang study, aku berblog pulak kan, sempat! ), since aku tertidur lebih semalam, jadi tadi aku try tutup mata aku, even aku paksa separuh mati, ndak juga aku dapat tidur. Ohh mata, kau kenapa? Menguap aku bukan main lagi. Mulut kata tidur, mata kata bangun. Harap-harap lah aku ndak ngantuk nanti jawab exam kan? hmmmmn ( ̄~ ̄;)

Ohh tak mau cakap panjang-panjang. Nanti aku cuba rajinkan diri lah kembali. Back to basic. Haha. 

#Doakan saya dan kawan-kawan dapat jawab paper FM ok? 
# Yang minta buat header tuh nanti free aku tolong buat kan. Huehuehue.  


Ok Baibai

12 orang komen sini:

Kisah. Suka. Duka said...

all the best kira..

p/s kucing2 tu, tlg gigit telinga drg, picit perut drg dan picit hidung drg. aku pula yg geram! ^^

Nadya Bubble said...

Good luck in ur exam :)


Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :D
http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Amanda Sasha said...

merepek jak kau update blog. setelah sekian lama ku tunggu ini yang ku dapat?! *tetiba hahahaha

izwanyusof said...

hebat.
exam2 pun bleh update blog!

نورعيم said...

nak free header jgk! haha.

good luck kira :)

نورعيم said...

hoihoi sila updte blog. dh habis exm pn kan? haha.

Kira Kekuri said...

@Kisah. Suka. Duka thank uuu fadthia. mimang kucing tuh comel. geremm eku gereeemmm aumm

Kira Kekuri said...

@Nadya Bubble eheh. terima kaseih.:)

Kira Kekuri said...

@Amanda Sasha yahhh! ini lah yang kau dapattt. haha

Kira Kekuri said...

@izwanyusof hahah, selagi ada peluang grab the chance! ;D

Kira Kekuri said...

@نورعيم awak nak? boleh je. hehe

Kira Kekuri said...

@نورعيم da update. haha baru hari nih aku nak balas komen ni semua. hahah