Klik ok? TQ so much !

Saturday, June 26, 2010

ma fren



owhh x lama lagi da mau
balik UiTM da..huhuu
wehhh xlama lagi laa..hmnnn.
dah la aq x dpat kolej..(balik2 mau gtw x dpt kolej ni)
=.=''

ok
cukup!
aku ni saja nak introduce kwan2 aku
kat uiTm nihh..
kwan2 aku smuaya jauh2 
dri aku..tinggal
d ujung,tepi Sabah..
aq pown ujung gax bahh..
Kota Belud..hahah ^_^
hehhehehe




okiess!
ni kwan aku yg palink aku ska,syg n baek pnya
Amanda Sabariah anak perempuan pacik Shamsuri!
dia ni duduk kat sebelah aku jew
klo nak just klik da pict
spya korang ble p blog dia..
cepat2!!
name:Amanda Sabariah Shamsuri
asal:Lahad Datu,Sabah
okehh!yg tinggi lampai ni
mai lovely  rum@ yg bek hati ^_^
nma nya kita panggil BOBO
aku rum@ ngan dia wktu sem 2
d blik a4505.
bilik ber 2 siokk..heheh!
name:Hasmin Hamsal
asal:Sandakan,Sabah



okehh
d sbbkan aku xda pict c saburah
so aku ambik pict nih..saburahh best
x rugi aku kwan ngan dia..ahahaha!
suka aku aahhahaha
saburah yg pkai spek yahh..dia komander gak cam manda.
huhuuu
nma Saburah asal Ranau..sejuk woo ranauu..
uhuuu


okehh ni plakkk nurul hidayu!
salah 1 nya kwan aku dri Kota Belud d klas aku..
hiihiii..
orang bnyak panggil dia ayu,tp aku lbih snang kol dia Nurul..ntah knp..
ekekeke.

ni plak c eza..
lucu org nya
kdg2
blur2 prangainya
aku pon eran gak kekadang..ahahahh!
tp aku ska kwan..so kwan la kmi..miahahhah
name:Ezah Norahzian Normad
asal:Inanam,Sabah


ok ni plak Awin!
awin..siok 2l kwan ngan dia nih.hahahha
ala tp dah x jmpa dia next sem :(
sedihhh..farwell fren...
name:Nurfazrina Syzwin

ok ni pown kwan2 aku gakk!
dri kiri Shal Faida..org Tawau,then Ariani..org Lahad Datu,
patu Bushra..org Sipitang kecik molek orgnya..then Beda bebeh!org Sandakan.
dorg smuani berjiran ngan aku 1 aras tym sem 2.
huhuxx
siokkk2 berjiran ngan dorg Lov u all!
then yg bertapuk ala2 tekke kat tiang 2
haa..i2 aku..
ada gaya tekke x?


then i2 Awin(yg peace2 2 ),dayang(bju purple)n wiwin
wiwin aku panggil adik koz,
aku lahir 9 dia..dia lpas aku..10 dis..hehehe!


*padam gambar*
okiess..ni kami tym tunggu bas uitm 2.
klo naik bass..msti pasang enjin turbo dulu..
baru bole naik
koz amua org akan berebut2
mcm first tym x pernah naik bas
jd sape dpt naik dulu..aku tabik spring!!
luu memank hebat!
aku klo naik bas pownn
nasib baek ada manda.
dia sllu tarik aku naik bas.hahahha!!!
lawak klo aku ingat2..ahahah!*ktwa guling2*
ni la aku syang kat manda nih!
hahahaha^_^
apa2 pownn korg smua kwan aku!
and aku harap nanti klo aku pindah dri uitm nihh,
korang masih ingat kat aku..
fren 4 evaaa

2 orang komen sini: