Klik ok? TQ so much !

Wednesday, November 13, 2013

Dan - Shiela On7






"Dan....
bila esok...datang kembali
Seperti sedia kala dimana kau bisa bercanda
Dan...
perlahan kaupun lupakan aku
Mimpi burukmu...
dimana t'lah ku tancapkan duri tajam
Kaupun menangis...menangis sedih
Maafkan aku "


Assalamualaikum, hahh kau agak. Begitu lama aku tidak meng-aktifkan diri di sini. Macam cendawan. Cuma cendawan okay lagi, lepas hujan tumbuh haa. Aku ni even hujan tidak pernah tumbuh tumbuh pun. Okay merepek. 

Dan entah apa motif aku terdetik tetiba kan mahu update belog ni. Aku baru habis baca satu thread forum dekat myforum cari tu. Membaca cerita, bercerita seram ni memang hobi aku lah. Aku sanggup lewat tidur malam, duduk sorang di ruang tamu, lepas tuh takut sendiri masuk bilik kawan, sambung baca balik kisah kisah yang tuan tanah dekat forum tu cerita kan. Apa tidaknya aku seram, lepas aku baca aku terbayang bayang. SOT.

Dan lagu dekat atas tu. Nyanyian Shiela on7 tuh. Aku dapat dari forum tuh la tu ! Best gila forum tu. Dah macam novel aku rasa. Sekali penulis dia terpaksa berhentikan penulisan dan penceritaan dia pada tahun lalu. Terkilan kot aku ? sebab aku tahu pasti TT tu banyak lagi dia ingin share, tapi terpaksa di tutup pulak thread tu. Aku mahu komen pun tidak dapat, sebab dia da kunci da. Terkilan sangat aku. Aku baru nak cakap yang aku suka gila minat gila enjoy gila baca cerita dia, dengan penulisan yang memang da macam novel tu. ish ishhhk

Aku tak salahkan dia. Dari pembacaan aku baca dia sakit. Semoga cik_es cepat sembuh dan panjang jodoh dengan Danny mungkin ? Aku suka baca part cik_es dan Danny. heehe Tak tahu cik es ni masih ada ka tidak, kalau ada aku harap cik es panjang umur dan murah rezeki.

lagu  di atas aku dapat dari thread cik es. Yang waktu cik es cerita pasal dia kena ajar main gitar tu, lagu nih la. Okay best.  Sekali aku dengar lagu nih best pulak dan ada persamaan dengan kehidupan aku mungkin ? siapa tahu kan ? eheheh. 

#tiba tiba mahu pergi sarawak. Sebab TT orang Sarawak. wahh wahhh. 
  hoverrr kauuu Kira.

Jom enjoy lagu ni. Lagu lagu sekolah menengah bah ni.







"Caci maki saja diriku  Bila itu bisa membuatmu Kembali bersinar dan berpijar Seperti dulu kala"

#lagu nih best. tidak lah aku kata ada kaitan kah apa. cuma bila aku amati lirik, memang best lah. :)
# esok test ustazah. doakan kami semua sekelas dan yang menduduki test berjaya ya ! amin ! :)


5 orang komen sini:

Anne Nurain said...

salam.. ui punya lama ko nda apdet.. hehe..
pasal apa tu cerita yang ko baca? macam tertarik jgk aku mo baca.. hehe..

Kira Kekuri said...

@Anne Nurain huuhaaiii anne. memang lama. pemalas bah aku ni mau mengupdate last sem ni. hahah ok nanti aku bgtau d blog mu ;)

Nur... said...

:)

najihah sahami said...

lagu tu tau la...tapi pasal forum tu taktau. haha

Fazil Hamid said...

lama tak dengar lagu ni kat corong-corong radio..
kalau mase tengah top dulu...setiap jam die putar lagu ni..