Klik ok? TQ so much !

Sunday, November 11, 2012

Cuti Lagi




Assalamualaikum !

Hari nih hari Ahad, dan esok ?



Ohh yeah man, tomorrow is Monday, 
tapi tiada kelas pagi, itu yang mengembirakan. herher

Untunglah mereka sekarang cuti, adik aku Kecik cuti, Kakak aku pun da cuti panjang lah nampaknya, siap mau naik gunung lagi. =..=   ohh bahagianya mereka. Hari tuh aku balik Sabah yang ada cuma aku dan adik aku yang bongsu sahaja. Aku ingatkan kakak aku balik, rupanya tidak. =..= Inilah akibat salah dengar info. 

Selasa akan datang ni pun cuti lagi. Hip hippp horrayyy! (/^▽^)/  happy lah katakan. Sejak aku pergi Tanah Melayu ni cuti jak ni.  Best betul cuti ni sebenarnya lah, tapi kan  

.
.
.
.
.
Tapi aku jenis manusia yang 'redho-lah-sangat' jadi aku terima jak seadanya if ada kelas ganti. hehh

#Perjuangan masih panjang. Timba pengalaman di negeri orang. (n˘v˘•)¬





4 orang komen sini:

Anne Nurain said...

haha.. sama.. tp kmi cuti seminggu..
maka cuti yg d ganti tu amat banyak.. =_=

Noraim said...

sy cuti seminggu kot. lg heaven! haha :p

man said...

Behnya org cuti..awk pun ct ke..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Novelgurl said...

Waalaikumussalam kak..

sihat ka ba? hehee..

kan.sy pon bosan klo cuti nie.x tahu nk buat ap.Lg2 dgn interntny x de.Frustt!